Vragen van Flow #190

Vragen van Flow #190

Een nieuwe week, dus ik heb mijn best weer gedaan om tien nieuwe vragen te beantwoorden met antwoorden die eerlijk zijn en meer dan een ‘ja’ of een ‘nee’ bevatten.

Wijs je iemand snel op fouten?
Dat ligt er maar net aan wat ik van die persoon lees. Als ik een Facebookpost lees in principe niet, tenzij diegene het nadrukkelijk vraagt of het bijvoorbeeld PR is. Dan doe ik het wel, want dan staan fouten zo slordig.

Welke rol heb jij in je vriendengroep?
De verantwoordelijke, denk ik? Degene die zich altijd zorgen maakt of we wel op tijd zijn en het wel gaan halen.

Wat is het vreemdste wat je ooit hebt gegeten?
Ik geloof niet dat ik ooit iets raars gegeten heb, al ben ik stiekem best benieuwd naar dingen als krekels en sprinkhanen, of dat nou echt lekker is.

Lees je je horoscoop?
Ja, lezen wel. Geloven is een ander verhaal, haha. Hij komt ook eigenlijk nooit uit, al zou het soms leuk zijn als dat wel zo was. Maar misschien ben ik daar te nuchter voor.

Wat is de raarste plek waar je ooit wakker bent geworden?
Ik geloof niet dat ik op gekke plekken kan slapen, dus nergens. Ik klink wel een beetje saai zo, maar ik slaap nu eenmaal eigenlijk alleen thuis echt goed. En ik heb weleens in een tent geslapen, maar dat is geen rare plek haha.

Zou je willen dat er iets naar je vernoemd zou worden?
Ik zou niet weten wat, al lijkt een bibliotheek of boekhandel naar mij noemen best leuk, lol.

Wat doe je als je niet kunt slapen?
Meestal ga ik lezen en dan slaap ik vrij snel erna weer in.

Kun je ook bevriend zijn met mensen die totaal anders denken?
Ja, hoor. Als er iets is wat we delen, kan ik me best voorstellen dat ik omga met mensen die anders denken. Dan heb ik het wel over relatief kleine dingen, geen echte grote.

Hoelang zou jij kunnen overleven op een onbewoond eiland?
Niet lang, want ik kan geen fikkie stoken, zou niet zonder toilet kunnen en eten zoeken wordt vast ook een ramp. Ik denk dat ik het geen twee weken uit zou houden.

Hoe vaak google je de naam van je jeugdliefde(s)?
Nooit. Ik overweeg het weleens, maar denk dan vrijwel ook altijd meteen: waarom zou ik? Wil ik weten wat er nu van ze is geworden of doe ik het omdat iedereen dat doet? Meestal is het het tweede en dan doe ik het dus niet. Soms houd ik liever aan de illusie vast die er ooit was.

En dit waren de tien vragen weer! Wat is de raarste plek waar jij ooit wakker bent geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge