Vragen van Flow #191

Vragen van Flow #191

Een nieuwe week, dus ik heb mijn best weer gedaan om tien nieuwe vragen te beantwoorden met antwoorden die eerlijk zijn en meer dan een ‘ja’ of een ‘nee’ bevatten.

Welk schoolvak vond je verschrikkelijk?
Gym. Ik vond gym echt de hel op aarde. Waarschijnlijk omdat ik het voor geen meter kon. Techniek vond ik trouwens ook maar niets, vooral omdat we altijd stomme dingen moesten maken waar ik niets van bakte.

Welke ingrediënten mogen in ontbreken in je favoriete taart?
Sowieso slagroom en van die pudding die in tompoezen zit, mag er van mij ook wel in.

Wat zing je onder de douche?
Maar net wat er in mijn hoofd zit. Het kan iets van K3 zijn, maar ook bijvoorbeeld Uprising van Muse. Het is maar net wat ik in mijn hoofd heb.

Zeg je makkelijk dat je van iemand houdt?
Nee, totaal niet. Ik zeg het ook bijna niet en als ik het doe, dan meen ik het. Ik krijg het bijna mijn mond niet uit en vind het echt heel moeilijk om uit te spreken.

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?
Ik denk een beetje landelijk met warme kleuren en felgele keukenkastjes, dat lijkt me supergaaf. Geel vind ik altijd zo vrolijk en zonnig.

Wat is je vroegste herinnering?
Dat we op school een zandtafel hadden toen ik vier was. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe leuk ik die tafel vond en hoe ik er het liefste de hele dag mee speelde.

Wanneer zit je ego je in de weg?
Als ik iets zelf wil doen, maar weet dat je samen een beter bereik hebt. Dan zit het in de weg, maar wil ik het toch per se alleen doen.

Heb je veel mensenkennis?
Ik denk het wel. Ik denk dat ik mensen ook best snel doorzie en weet dat ze het bijvoorbeeld niet goed met me voor hebben.

Hoe ziet de wereld er over honderd jaar uit?
Poeh, geen idee. Soms zie ik dingen voor me zoals ze in dystopische boeken genoemd worden. Neem nu De hongerspelen en die hele samenleving. Stiekem denk ik dat dat niet zo onrealistisch is als we denken. Of boeken als The Circle waarin 1 bedrijf alles van ons weet.

Waarin zijn kinderen leuker dan volwassenen?
Ze zijn veel eerlijker en dat vind ik prettig. Vooral jonge kinderen zijn nog niet schijnheilig, maar zeggen bijvoorbeeld gewoon dat je een dikke kont hebt of dat je lelijk bent.

En dit waren de tien vragen weer! Wat zing jij onder de douche?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge