Vragen van Flow #193

Vragen van Flow #193

Een nieuwe week, dus ik heb mijn best weer gedaan om tien nieuwe vragen te beantwoorden met antwoorden die eerlijk zijn en meer dan een ‘ja’ of een ‘nee’ bevatten.

Zou je in een ander land willen wonen?
Ik denk van niet. Er zijn niet veel landen die me aantrekken om er te wonen, maar als ik een land moest kiezen, zou ik denk ik of voor Engeland of voor Zweden gaan. Engeland, omdat ik de Engelsen zo keurig en beleefd vind (en ze versta) en Zweden omdat die samenleving op Nederland schijnt te lijken (en het is er niet megaheet)

Hoe gedraag je je als je nerveus bent?
Dan word ik heel erg druk en denk je alleen: hou je mond. Nu! Dan is het net of ik ADHD heb.

Wijk je weleens af van de vaste route naar je werk?
Regelmatig. Ik kan op drie of vier manieren naar mijn werk en wissel weleens af. Sowieso rijd ik ‘s ochtends een andere route dan in de middag. Geen idee waarom haha.

Welke garanties heb je in het leven?
Dat je doodgaat. Tenminste, daar ga ik vanuit, want als je zelfs die garantie niet meer hebt…

Hoe groen zijn jouw vingers?
Heel lichtgroen. Tot mijn verbazing is er nog geen van mijn pannenkoekplanten gesneuveld. Sterker nog: Ik heb er inmiddels 5. Twee moederplanten, drie stekjes. Ik dacht dat ze binnen een paar weken dood zouden zijn, maar nee. En binnenkort komt er nog een stekje bij.

Voel je je thuis op een camping?
Nee, campings zijn echt niets voor mij. Maar ik vind kamperen ook drie keer niets.

Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?
Ja, maar ik merk wel dat ik het minder belangrijk begin te vinden. Misschien omdat ik ouder word en meer rust kan vinden.

Wat is je favoriete quote?
Ik heb er meerdere, maar 1 van mijn favoriete is ‘We live and breathe words’ van Cassandra Clare. Hij slaat perfect op mij en past dus ook heel goed. Ik heb er niet voor niets een tatoeage van.

Ga je graag naar rommelmarkten?
Nee. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar omdat ik er veel te veel prikkels krijg en dan niet meer weet waar ik moet kijken.

Ga je als eerste een lege dansvloer op?
O, nee, echt niet. Ik vind het op een volle dansvloer al eng, laat staan op een lege. Dus als ik het kan vermijden doe ik dat zeker.

En dit waren de tien vragen weer! Ga jij als eerste een lege dansvloer op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge