Vragen van Flow #194

Vragen van Flow #194

Het is weer vrijdag, dus weer tijd voor de vragen van Flow. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de vragen van deze week vinden.

Wat is de laatste musical die je gezien hebt?
Ik vraag me af of ik uberhaupt ooit wel een musical gezien heb. Ik denk eentje op de basisschool. Iets als het afscheid van groep 8 of zo? Verder ga ik nooit naar musicals, want ik heb er een hekel aan.

Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?
Mijn motto is een beetje ‘diepe dalen, hoge heuvels’. Dus best veel, denk ik. Soms is het best een karwei om bovenaan de berg te komen, maar tot nu toe is het altijd wel gelukt. Wel met een hoop moeite zo nu en dan.

Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?
Telt meezingen tijdens een optreden met medefans? Zo ja, dan was dat in juni bij Pinkpop.

Waar maak je je op dit moment zorgen over?
Geld, de wereld, gezondheid, alles en iedereen die ik liefheb. Geen bijzondere dingen, want ik maak me hier altijd druk over.

Wat is de grootste gok die je genomen hebt?
Door mijn eerste boek (en tweede) zelf uit te geven. En volgens mij gaat het best goed en loopt het. En heb ik er een hoop van geleerd, dat ook nog.

Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?
Dat alles goed komt, op de een of andere manier.

Heb je een droom die steeds terugkomt?
Er zijn wel wat dromen die terug blijven komen, zoals eentje waarin ik kan vliegen. Alleen in de ene versie word ik achternagezeten omdat ik kan vliegen, in anderen omdat ik een crimineel schijn te zijn die gezocht wordt.

Doe je soms gekke dansjes als niemand je ziet?
O, ja, absoluut. Ik sta regelmatig door mijn kamer te dansen en rare gezichten te trekken. Het ziet er niet uit natuurlijk, maar niemand die het ziet. Ja, de katten, maar die kan het toch niets schelen.

Voor welk huishoudelijk klusje ben je blij dat er een apparaat is uitgevonden?
De was. God, ik moet er niet aan denken om dat allemaal met de hand te moeten schrobben. Maar ik zag pas in Belle en het beest dat zij ook een soort wasmachine met de hand hadden (al zetten zij er een paard voor), dus blijkbaar bestaat het al een tijd.

Wat is je favoriete eiland?
Texel maar, denk ik. Maar alleen om het feit dat ik verder nooit op een eiland geweest ben.

En dit was hem weer voor deze week!

Doe jij weleens gekke dansjes als je alleen bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge