Vragen van Flow #195

Vragen van Flow #195

Vrijdag betekent tien nieuwe vragen van Flow en dat is ook deze weet niet anders.

Welk thema zou je kiezen als je een themafeestje zou geven?
Ik denk iets met veel kleuren of met bloemen, want ik houd van bloemen. In elk geval wel een thema dat iedereen kan betalen en waar je niet per se een hele nieuwe outfit aan hoeft te schaffen.

Welke droom viel onlangs in duigen?
Onlangs niets, maar jaren geleden wel de droom om een eigen boekhandel te beginnen. Ik kwam tot de conclusie dat ik er gewoon niet geschikt voor ben, hoe graag ik het ook zou willen.

Praat je makkelijk over geld?
Ja, hoor. Ik heb er geen problemen mee om iemand te vertellen wat ik op mijn spaarrekening heb of wat ik verdien. Hier op mijn blog wat minder overigens, want als ik hier schrijf dat ik x bedrag op mijn spaarrekening heb, blijft dat voor altijd online staan.

Heb je weleens ‘s nachts gezwommen?
1 keer, bij mijn ex in het Kardingemeer. Een Groninger zal dit meer wel kennen en voor de rest van de mensen: zoek het op. Het meest bizarre was misschien nog wel dat er dus meer mensen waren. Om 1 uur ‘s nachts.

Op welke sociale media ben je actief?
Pinterest, Twitter, Facebook en Instagram (met 4 accounts). O, en Tumblr. Snapchat heb ik even gehad, maar daar ben ik te oud voor of zo. Ik snapte er geen zak van, haha.

Wat zou je doen als geld geen rol speelde?
Sowieso vrijwilligerswerk met katten (als dat zou kunnen met mijn allergie) en honden. En verder misschien iets voor bejaarde mensen. Maar wel alleen de aardige, niet die je afsnauwen zodra je iets gedaan hebt.

Wat lijkt je vervelend aan oud zijn?
Dat je van alles last krijgt en soms mensen moet vragen om je te helpen. En dat mensen dat dan niet doen. En sloom zijn waardoor mensen zich aan je ergeren en het nog langzamer gaat. En je kunt niet altijd even snel ergens heen.

Wie neemt de meeste beslissingen in jouw leven?
Ikzelf.

Hoe oud zou je altijd willen blijven?
Eind twintig, want dat is de tijd waarin je heel serieus en volwassen kan zijn, maar ook nog steeds jong. Je moet nog niet. Voor mijn gevoel is alles ook veel serieuzer als je de 30 gepasseerd ben.

Van welke soorten fruit maak je graag een fruitsalade?
Niet, want ik eet fruit graag onafhankelijk van elkaar.

En dit was hem alweer voor deze week! Hoe oud zou jij altijd willen blijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge