Vragen van Flow #197

Vragen van Flow #197

Het is weer vrijdag, dus het is weer tijd voor de Vragen van Flow. Nummer 197 is dit inmiddels. Wow! Dat betekent dat ik dit langer dan 197 weken doe, want soms heb ik een paar weken overgeslagen. Dat is meer dan drie jaar (toch? Ik ben niet zo goed in tellen). Dat besef alleen al… Echt heel lang! En dan ben ik nog niet eens klaar. Wel komen we in de buurt want dit zijn vragen 858 tm 867. Dus binnenkort moet ik de rest uit het boekje over gaan typen, haha.

Heb je weleens het gevoel dat je ‘vandaag’ al vaker hebt beleefd?
Ja, dat heb ik echt supervaak. Dat is zo raar. Ik heb het trouwens ook regelmatig op plekken waar ik nog nooit geweest ben. Dan heb ik het idee dat ik er al heel vaak geweest ben. Zo vreemd.
Wie maakt jou een beter persoon?
Geen idee? Ikzelf misschien. Of is dat te egoistisch?
Wat maakt je aan het lachen?
Domme humor zoals:
Het is groen en het plakt?
Kermit de sticker
Ik weet dat het extreem flauw is, maar soms ga ik hier echt stuk om. Ja, slecht, ik weet het.
Wat zou er op je eigen tv-zender te zien zijn?
Een combinatie van documentaires over consumptie, tiny houses, milieu, boeken/auteurs, luchtige romcoms en zo nu en dan een serie zoals Gossip Girl (man, ik hield van die serie).
Wat motiveert je om te gaan sporten?
Dat je je daarna vaak lekkerder voelt.
Hoe ziet volgens jou de hemel eruit?
Ik heb echt geen idee. Ik stel me er niet echt iets bij voor om eerlijk te zijn. Ik geloof er ook niet echt in. Ik geloof wel in wedergeboorte, maar niet in de hemel.
Wat neem je je minstens twee keer per maand voor?
Om meer tijd voor mezelf te nemen en ervoor te zorgen dat mijn hoofd leger wordt.
Wanneer heb je voor het laatst in een hangmat gelegen?
Ik geloof niet dat ik ooit in een hangmat gelegen heb. Hoewel het er altijd heerlijk uitziet, weet ik ook niet of het voor mij een goed idee is. Denk dat ik er zo uit val.
Wat vind je het prettigst aan wellness?
Ik doe niet echt aan wellness om eerlijk te zijn, want ik heb daar dus echt geen rust voor. Ik vind het lastig om rust te kunnen ervaren. Ik moet altijd dingen bij de hand hebben om in elk geval een idee te kunnen noteren.
Kijk je weleens films in een andere taal dan Engels of Nederlands?
Ik heb weleens Zweedse films gekeken (of is het Deens?), de originele van de boeken van Stieg Larssen. Dat was echt wel goed opletten, want ik kan geen Zweeds. Het enige Zweeds dat ik geleerd heb is van de IKEA.

En dit waren weer tien vragen. Niet zulke moeilijke of diepgaande dit keer. Enne: Wanneer heb jij voor het laatst in een hangmat gelegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: