Vragen van Flow #198

Vragen van Flow #198

Het is weer vrijdag, dus dat betekent weer tien nieuwe vragen waar ik zo eerlijk mogelijk antwoord op geef. Of nee, eigenlijk geef ik altijd eerlijk antwoord

Maak je je soms onnodig druk?
Wanneer niet? is hier het beste antwoord op, want ik maak me altijd druk. Altijd maak ik me wel druk over iets. Ik ben nogal een stresskippetje.
Welk woord heb je jarenlang verkeerd gezegd?
Ik zou het niet weten.
Wat is belangrijker: de reis of de bestemming?
Allebei, want de reis vind ik een deel van de vakantie, dus die hoort er ook bij.
Laat je vaak over je heen lopen?
Ja, best wel. Ik probeer het minder te laten gebeuren, maar het gaat nog altijd niet perfect. Maar het gaat beter dan vroeger.
Luister je vaak naar de radio?
Nee, eigenlijk nooit.
Wat is erger: falen of het nooit geprobeerd hebben?
Het nooit geprobeerd hebben. En toch ga ik vaak genoeg daarvoor, ook al is dat minder erger. Ik heb overigens wel een paar keer iets geprobeerd waarbij ik niet wist hoe het zou eindigen. Zoals twee studies – Rechten en Journalistiek – die ik ben gaan doen. Ik heb geen spijt dat ik ze ben gaan doen, ook al was het mijn ding niet. Nu hoef ik nooit te denken: maar wat als ik Journalistiek was gaan studeren?
Wat hadden mensen nooit van jou verwacht?
Ik heb geen idee. Echt niet. Als je dit leest en denkt: o, maar dat had ik nooit verwacht, laat dan een berichtje achter.
Naar welke feestdag kijk je elk jaar opnieuw uit?
Ik hou niet zo van feestdagen, maar als ik moet kiezen: kerst. Wel alleen omdat ik dan twee dagen vrij heb van mijn werk, haha. Erg, ik weet het, maar dat vind ik het fijnste aan de kerst.
Welke kleur zou jij je leven geven?
Geel met een donkergrijs randje. Meestal is het prima en is er niets aan de hand, maar sommige dagen zijn meer grijs dan geel.
Wie beschermt jou?
Ik zou het niet weten eigenlijk. Klinkt dit sneu? Misschien wel een beetje. Maar ik zou het echt niet weten. Meestal bescherm ik mezelf bij gebrek aan beter.

En dit waren er weer tien. Dit keer misschien iets diepgaander dan vorige keer, maar het valt nog steeds wel mee.
En: luister jij vaak naar de radio?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: