Vragen van Flow #199

Vragen van Flow #199

Het is vrijdag, dus dat betekent weer tien nieuwe vragen. Ik werk me gestaag door de vragenlijst heen om ze uiteindelijk allemaal te beantwoorden en uiteindelijk voor mezelf te laten drukken. Maar zo ver is het voorlopig helemaal nog niet, eerst de tien vragen van deze week.

Kun je goed tegen stilte?
Ja, geen problemen mee. Ligt er trouwens wel aan met wie, want bij sommige mensen voel ik me niet op mijn gemak en dan ga ik dom praten om de stilte te vullen. Maar bij mensen met wie ik stil kan zijn kan het fijn zijn. Stilte als in ‘wonen op het platteland’ vind ik een stuk minder prettig. Dat zou ik even leuk vinden, maar niet echt lang.

Zit je lekker in je vel?
Nee, op het moment van schrijven niet. Er zijn een heleboel dingen die daarvoor zorgen. Teveel en te privé om hier op te noemen. Het zijn geen grote dingen tenzij je alles samenrolt in 1 grote bal, dan wel.

Wat zou je doen als je je geld zou verliezen?
Heel erg balen, het een tijdje niet loslaten en dan toch maar doen omdat ik geen andere optie heb.

Wat zijn je favoriete craftingmaterialen?
Papier, pennen, stiften, masking tape alles wel eigenlijk.

Welk programma mag direct terug op tv?
Ik kijk daarvoor te weinig tv, denk ik. En als ik kijk, kijk ik vrijwel alleen Wie is de mol? Daar mag wel een nieuw seizoen van beginnen van mij.

Spreid je graag je kansen?
Ja, hoe meer spreiding, hoeveel beter. Dan is de kans groter dat je wint. Al is daar het nadeel van dat als je wint je ook niet veel wint.

Heb je vaak fantasiegesprekken in je hoofd?
Ja, regelmatig. Heel vaak eigenlijk. En dat zijn allerlei gesprekken. Van die ‘dit had ik moeten zeggen toen jij wat lelijks zei’ gesprekken tot aan gesprekken die nooit plaats zullen vinden, maar die op de een of andere manier wel gevoerd moeten worden.

Kun jij tot het graf een geheim bewaren?
Ja, denk ik wel. Ik denk dat er dingen zijn die ik nooit tegen iemand zou vertellen (al kan ik nu niets bedenken wat dat dan zou moeten zijn)

Wie is je favoriete cabaretier?
Ik vind Guido Weijers (of is het Weiers?) altijd heel grappig en raak. Ik lach me altijd dood om hem.

Welke bloemen geef je graag cadeau?
Zonnebloemen, want ik vind ze zo optimistisch (en ook wel een beetje verdrietig). Misschien komt het door hun kleur of omdat ze zo rechtop staan, ik weet het niet. Maar ik geef maar weinig bloemen cadeau. Tulpen vind ik ook fijne bloemen met al hun kleurtjes.

En dit waren de tien vragen weer. Wat voor bloemen geef jij graag cadeau?

Eén gedachte over “ Vragen van Flow #199

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: