Vragen van Flow #2

Vragen van Flow #2

En alweer de tweede Vragen van Flow. De eerste is hier te vinden. In deze tweede beantwoord ik de vragen ook weer kriskras door elkaar. Ook deze keer beantwoord ik weer vijf vragen.

Hoe vol is je boekenkast?
Ik heb op dit moment zo’n 755 boeken (exclusief Boekenfestijnbuit), dus dat is redelijk vol. Ik heb één Billy van IKEA (gewoon het standaardformaat) die helemaal vol is en waar al boeken voor boeken liggen. Ik heb een halve Billy die aan twee kanten volstaat en ik heb een 25 vaks Expedit waar de boeken sowieso in dubbele rijen staan en soms in driedubbele rijen en dan daar nog stapels op. Ik hou niet van IKEA hoor, echt niet.
Dat is best vol, denk ik. Maar je bent boekenblogger of je bent het niet natuurlijk.

Horen de slechte dagen ook bij het leven?
Ja, ik denk het wel. Door slechte dagen realiseer je je weer dat je leeft. Door slechte dagen besef je je dat er dingen zijn die ook jij wel hebt en dat je iets kunt voelen, dat je niet volledig afgestompt bent. Of is dit heel negatief gedacht van mij?

Met wie deel je je dromen?
Dat ligt eraan wat voor soort dromen het zijn. Soms met helemaal niemand, soms met een paar mensen. En soms maak ik er een verhaal van, dus dan deel ik het met heel veel mensen. Zo is mijn verhaal Gebroken harten & geknakte ego’s voortgekomen uit een droom. Een redelijk onzinnige droom waarbij ik iemand door zijn haren aaide, maar wat maakt het uit?


Welk liedje heb je voor het laatst meegezongen?

Riddles van Kensington. Ik betrap mezelf er trouwens steeds vaker op dat ik met liedjes meezing. Vroeger deed ik dat nooit. Maar ik zing toch regelmatig mee met Kensington. Sowieso vind ik Kensington echt een hele goede Nederlandse groep. Meestal ben ik niet zo van de Nederlandse groepen, maar voor Kensington maak ik een uitzondering.

Sta je liever op de voor- of achtergrond?
Op de achtergrond, absoluut. Ik zou ook veel liever dingen achter de schermen doen dan voor de schermen. Laat mij maar lekker op de achtergrond blijven, dat vind ik veel fijner.

En dat was twee van de lijst alweer. Voorlopig kan ik nog wel even doorgaan, omdat het wel duizend vragen zijn.

Is er trouwens behoefte dat ik de hele vragenlijst deel? Ik heb hem namelijk uitgetypt en aangezien ik de volgorde niet helemaal volg, kun je hier dus niet echt de vragen overnemen.

4 gedachten over “Vragen van Flow #2

 1. Net even in mijn Librarything gekeken… Ik heb 1846 boeken (en ja, het past niet helemaal in mijn boekenkasten, dus ben de boeken die ernaast liggen snel aan het lezen zodat ik wat kan opruimen… :P).

   

  Je zou de vragenlijst eventueel in een blogpost kunnen zetten en dan vanuit die blogpost linken naar alle blogjes waarin je de vragen beantwoordt? Heb je aan het einde een mooi overzichtje.

   1. Je zou eventueel de lijst die je op je weblog zet, kunnen herordenen (wel met de originele nummers) op het moment dat je ze invult.

    Dus iets als dit:

    link1

    4. link1

    8. link1

    7. link2

    9. link2

     

    Vragen die ik nog niet heb beantwoord:

    2.

    3.

    5.

    6.

    10.

    1. 😛 De vragen die ik nog niet heb beantwoord, ga ik er maar niet bijzetten, haha. Totaal zijn het er 1000. Die geef ik sowieso wel een kleurtje in mijn docje. En heb nu een aparte categorie gemaakt voor de vragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: