Vragen van Flow #200

Vragen van Flow #200

Ook vandaag is het natuurlijk weer tijd voor tien – oké, elf, want ik kan niet tellen – nieuwe vragen uit het vragenboekje van Flow waarvan ik er inmiddels al een heleboel beantwoord heb.

Kun je goed tegen stilte?
Ja, wel. Ik heb er niet zoveel moeite mee. Soms zoek ik het ook bewust op, vooral als ik een erg drukke dag gehad heb met veel indrukken. Dan moet ik de dag erna veel stilte horen en ben ik weer zo goed als nieuw.

Zit je lekker in je vel?
Ja, op zich wel. Er zijn wel wat obstakels die me lastigvallen, maar ik denk dat ik nooit zorgenvrij zal zijn. Dat ziet ook gewoon niet in me, denk ik. Ik zou wel willen dat ik het was, maar helaas. Denk niet dat dat haalbaar is.

Wat zou je doen als je je geld zou verliezen?
Huilen, balen en er nog dagen over doorheen gaan tot ik het los kan laten en besluit dat het niet anders is.

Wat zijn je favoriete craftingmaterialen?
Ik hou van tijdschriften verscheuren. Ik ben dol op mooie plaatjes uit tijdschriften halen en er iets mee te doen. Dus papier. En sowieso ook masking tape. En papier uit boeken (ja, ik scheur weleens boeken uit elkaar).

Welk programma mag direct terug op tv?
Wie is de mol? denk ik. Verder kijk ik nauwelijks tv, dus ik heb ook niet echt een favoriet programma. Eigenlijk is Wie is de mol? het enige dat ik echt kijk, op het journaal en af en toe een quiz (De slimste mens) na.

Spreid je graag je kansen?
O, ja, absoluut. Ik zet liever vijf keer een beetje in dan 1 keer heel veel. Op 1 kans wedden vind ik echt doodeng.

Heb je vaak fantasiegesprekken in je hoofd?
Altijd. Maar dan ook echt AL-TIJD. Er is eigenlijk geen moment van de dag waarop ik geen gesprekken voer. Soms met mezelf, scheld ik mezelf uit. Soms met mijn personages.

Kun jij tot het graf een geheim bewaren?
Ja, ik denk het wel. Als ik iets geheim moet houden, echt geheim, dan doe ik dat. Maar ik heb nooit een dergelijk geheim gehad van mezelf of van anderen, dus ik durf niet zeker te zeggen of ik het ook echt kan.

Wie is je favoriete cabaretier?
Ik ga altijd helemaal stuk om Guido Weijers. En Najib Amhali, al vind ik die laatste tijd niet meer zo grappig ofzo?

Welke bloemen geef je graag cadeau?
Ligt er maar net aan waar iemand van houdt. Maar als er geen voorkeur is, dan ga ik voor tulpen of zonnebloemen. Tulpen vind ik gewoon grappige bloemen en zonnebloemen vind ik hoop in een bloem. Ik hou van zonnebloemen.

Wat houdt je ‘s nachts wakker?
De kat. Meneer vindt het leuk om ‘s nachts te gaan kloten of om plastic ergens vandaan te toveren en vervolgens af te gaan lebberen. Er zijn periodes dat hij het elke nacht doet. Zijn net kinderen.

En dit waren ze weer. En mijn vraag van deze week is: Welke bloemen geef jij graag cadeau?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: