Vragen van Flow #202

Vragen van Flow #202

Het is weer vrijdag, dus ook deze morgen staat er weer een gloednieuwe Vragen van Flow online. Wil je meer van me weten, blijf dan vooral lezen. En wil je dat niet, dan weet je waar je het kruisje kunt vinden. 😉

Waar erger je je aan bij anderen, maar doe je zelf ook?
Chipje voor chipje uit een chipszak pakken. Ik vind het vreselijk als andere mensen dat doen (dat constante gekraak!), maar ik betrap mezelf er ook regelmatig op. 

Heb je getwijfeld over je geaardheid?
Ja. En om eerlijk te zijn nog. Ik weet simpelweg niet of ik 100% hetero ben. Niet dat ik ooit op een vrouw verliefd geweest ben ofzo, dat niet. Maar ik vind geaardheid stiekem best een lastig begrip. Want hoe weet je nou absoluut zeker dat je alleen op het andere geslacht valt? Ik ben er nog niet over uit, al weet ik wel dat ik niet lesbisch ben. Maar verder? Geen idee. Weet ook niet of ik er ooit achter ga komen.

Welke cocktail beschrijft jou het beste?
Om eerlijk te zijn ben ik niet echt een cocktailkenner. Ik kom niet verder dan mojito en sex on the beach. En allebei zijn nou niet echt omschrijvingen van mij. O, en Cosmopolitan, maar ook daar herken ik me niet bepaald in.

Wat was de mooiste bruiloft die je hebt bezocht?
Ik bezoek niet veel bruiloften, dus om eerlijk te zijn heb ik er niet echt eentje. Die ik bezocht waren allemaal best mooi, maar ik ben gewoon niet van de bruiloften. Ik ben gewoon niet zo’n feestnummer, denk ik.

Wat is je favoriete plek op internet?
Die plekken waar mensen zitten die allemaal een passie hebben. En mensen die weten hoe fijn het is om te lezen, om je in een boek te kunnen verliezen. Mensen die dat absoluut niet raar vinden.

Ben je ooit op een blind date geweest?
Wel op een speeddate. Daar kende ik de mensen ook niet, dus dat telt een soort van, toch? Werd overigens niet echt een succes, maar het was wel grappig. Bij een van de keren heb ik een gratis ontbijtje gescoord, dus win!

Naar welk gangpad zou je gaan als je één minuut gratis mocht winkelen in de supermarkt?
Het drank- en chipspad bij ons in de supermarkt, denk ik.

Heb je weleens iemand versierd?
HAHA. Sorry, ik moest even heel hard lachen. Ik en iemand versieren? Nope, nope. Echt niet. Als er iemand niet kan versieren, dan ben ik het wel.

Ga je graag naar de kapper en schoonheidsspecialist?
Nee, ik vind het niet leuk. En bovendien val ik altijd in slaap bij de kapper. Dan zit ik te vechten tegen de slaap en dat maakt het ook niet echt leuk. Ik ga het liefste zo min mogelijk.

En dat was hem weer voor deze week! Wat is jouw favoriete plek op internet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: