Vragen van Flow #202

Vragen van Flow #202

Het is weer vrijdag, dus dat betekent weer tien nieuwe vragen in Vragen van Flow. Ook dit keer heb ik mijn best gedaan om op alle vragen zo goed mogelijk – en soms wat lang – antwoord te geven.

Heb je weleens een speech gehouden?
Nee, gelukkig nog nooit hoeven doen. Ik denk ook niet dat ik er goed in zou zijn. Ik houd niet zo van spreken in het openbaar.

Naar wat voor restaurant ga je het liefste?
Het liefst een Italiaans restaurant. Ik ben dol op die keuken en dus ook op dat soort restaurants. Ik ga vaak wel heel standaard voor pizza of pasta, dat dan weer wel. Al lust ik bijvoorbeeld ook best risotto.

Wat is het grote voordeel van single zijn?
Niemand om rekening mee te houden. O, en in het midden van een tweepersoonsbed te liggen.

Wat is het grote voordeel van een relatie hebben?
Dat je altijd voor in elk geval 1 iemand belangrijk bent. Of: daar gaan we dan maar vanuit natuurlijk.

Vind je jezelf mooi?
Nee, echt totaal niet. Maar het wordt wel langzaam wat minder erg. Vroeger kon ik echt niet naar mezelf kijken, inmiddels wordt dat een beetje minder. Nog niet genoeg, maar er zit schot in de zaak.

Welke emotie beleef je minstens een keer per dag?
Ongemakkelijkheid (is dat een emotie?). Elke dag weer. Altijd als er iets is met mensen wil ik de boel volkletsen of juist zwijgen. Dan voel ik niet altijd even goed aan wat ik moet doen.

Wanneer heb je voor het laatste champagne gedronken?
Volgens mij een jaar of twee geleden op een oudjaarsborrel. En dat blijft wat mij betreft ook zo, want ik vind het echt niet te drinken. Ik ken betere drankjes, haha.

Ben je een zondagskind?
Nee, niet bepaald. Ik moet voor het merendeel van de dingen hard vechten en krijg niets in de schoot geworpen. Maar het leert me wel weer dingen, dat weer wel.

Hoe zou het schilderij over jouw leven eruit zien?
Ik denk abstract met veel zwart en dan tussen het zwart plukjes kleuren in alle kleuren van de regenboog. Misschien ook een beetje wit. En op sommige stukken verschillende tinten grijs.

En dat was hem weer voor deze week! Welke emotie ervaar jij minstens een keer per dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: