Vragen van Flow #203

Vragen van Flow #203

Het is weer vrijdag en ook in 2020 gaan we door met elke week het beantwoorden van tien vragen. Dit jaar komt er trouwens wel een moment dat ik klaar ben met alle vragen. Wanneer weet ik nog niet precies, maar ik verwacht dat het ergens in de eerste drie maanden zal zijn. Ik heb vandaag weer tien nieuwe vragen!

Kun je goed opschieten met je schoonfamilie?

Nee, want die heb ik niet, haha. In het verleden kon ik overigens goed opschieten met schoonfamilies, al vond ik de ene ouder wat vreemder dan de andere ouder, maar op zich waren ze allemaal wel oké.

Welke songtekst heeft je door liefdesverdriet heen gesleept?

Is het heel erg als ik zeg dat ik eigenlijk nooit echt mega liefdes verdriet gehad heb? Niet echt. Wel heb ik nadat het met een ex uit was de cd American Idiot (van Green Day) gekocht toen het net uit was. Dus die nummers herinneren me altijd aan die tijd (op een goede manier)

Heb je weleens oude meubels opgeknapt?

Vooral geverfd. Zoals het kastje van mijn minibieb, maar ik heb ook recent twee stoeltjes geverfd en een oud tafeltje.

Wat is je favoriete YouTube-filmpje?

Dit is 1 van mijn absolute favorieten.

Wat doe je als je verdrietig bent?

Vaak kattenfilmpjes kijken, dat zorgt er vaak voor dat ik daarna een stuk vrolijker ben. En soms schrijf ik het van me af, dat helpt ook altijd. Of ik ga juist zielige filmpjes kijken om me daarna toch weer beter te voelen (hoe vreemd dit ook klinkt)

Wat is het belangrijkste wat je van je ouders leerde?

Ik denk toch wel respect hebben voor andere mensen, zoals opstaan in de bus voor ouderen. Veel mensen zie ik dat niet meer doen. En respect voor bijvoorbeeld voetgangers die oversteken.

Onderhandel je vaak met jezelf?

Regelmatig. Soms wint het verstand, soms het hart. En soms is er een lichte onderhandeling, maar weet ik eigenlijk al wat ik ga doen.

Waarin zijn vrouwen beter dan mannen?

Emoties. Absoluut. En ik vind vrouwelijke buschauffeurs ook opvallend beter dan rijden dan hun mannelijke collega’s (al zullen die dat absoluut niet vinden).

Waarin zijn mannen beter dan vrouwen?

Oplossingen en logisch verstand. Merk toch vaak dat oplossingen waar ik iets mee kan van een man komen.

Op een schaal van één tot tien: hoe gezond eet je?

Een magere 7, denk ik. Ik eet wel regelmatig groente en fruit, maar ik denk lang niet genoeg om echt gezond te eten. En ik snoep teveel en eet teveel voorbewerkte dingen in plaats van vers.

En dit was hem weer voor deze week! Waarin denk jij dat vrouwen beter zijn dan mannen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: