Vragen van Flow #205

Vragen van Flow #205

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat ik weer tien nieuwe vragen heb om te beantwoorden. Lees gauw mee!

Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt? Pff, goede vraag. Sowieso de MH17-ramp. Dat maakte zo’n indruk op me. Vooral ook toen al die lichamen terug naar Nederland kwamen en die lange stoet met rouwauto’s en al die mensen langs de weg. Heb toen ook wel een traantje gelaten, moet ik bekennen.

Ben je toe aan verandering? Op dit moment niet, want ik vind alles wel helemaal prima op dit moment. Ik ben wel toe aan een kabbelend beekje in plaats van wildwaterbaan die mijn leven het afgelopen jaar soms was.

Wanneer voelde je je overdressed? Negen van die tien keer als ik een jurk aan heb. Sowieso voel ik me vrij snel overdressed.

Wat is je favoriete tv-koppel? Ik heb echt geen idee. Wat voor koppel ook? Een duo dat presenteert of een koppel dat samen is en bekend van tv is? Als het gaat om tv heb ik nu geen favorieten meer. Vroeger wel Carlo en Irene in de tijd van Telekids. Ik vond Telekids zo geweldig.

Heb je ooit in een kasteel geslapen? Nee, maar er is er wel eentje in de buurt. Sterker nog: ik kom er 5 dagen in de week om post te brengen. Alleen geslapen heb ik er nog nooit.

Waarvoor schaam je je? Dat ik altijd en overal val. Dat ik onhandig ben en sommige deuren niet open krijg. Die op mijn werk bijvoorbeeld. Het lijkt iedereen te lukken, behalve mij.

Verstuur je verjaardagskaarten? Nee, want ik weet dat de mensen die ik ken er niet op zitten te wachten. Dus waarom zou ik het doen? Het kost me alleen maar geld.

Aan welke ongeschreven regel hou je je altijd? Tas op schoot wanneer het druk is in het openbaar vervoer. Ik hou me alleen niet aan de ‘opschuiven als het druk is’ regel. Ik vind het helemaal niet erg als mensen naast me komen zitten, maar ik wil kunnen ‘vluchten’ en dus aan het gangpad zitten.

Wanneer heb je voor het laatst een wandeltocht gemaakt? Elke dag tijdens mijn werk, haha. Verder niet, want ik vind wandelen niet zo leuk. Ik fiets liever.

Kun je meer tijd maken voor de dingen waar je blij van wordt? Eigenlijk wel. Als ik het echt zou willen, want ik verlummel veel te veel tijd met niets. En met mijn telefoon, dat ook.

Dit waren de tien vragen van deze week. Ook dit keer is het weer een mooie mix. Verstuur jij verjaardagskaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: