Vragen van Flow #206

Vragen van Flow #206

Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat ik weer tien nieuwe vragen heb om te beantwoorden. Lees gauw mee!

Welke klassiekers heb je je gelezen?
Om eerlijk te zijn veel te weinig. Wat ik las, las ik vooral tijdens Engels. Dus vooral de boeken van Charles Dickens. Ik wil dit jaar wel echt eens Woeste hoogten uitlezen, want dat moet gewoon. Je kunt er niet over schrijven en het boek dan niet kennen.

Om wie zou je naar de reünie van de lagere school gaan?
Voor mijn beste vriendin van toen. Ik ben benieuwd hoe het haar vergaan is en om sorry te zeggen omdat ik haar op het laatst niet netjes behandeld heb. Als je dit leest (dat zou heel toevallig zijn, maar je weet het niet): Hoi! Laten we afspreken.

Fantaseer je weleens over beroemd zijn?
Natuurlijk. Maar dat wil niet zeggen dat ik het wil zijn. Het lijkt me helemaal niets om niet meer zomaar je huis uit te kunnen gaan zonder beveiliging en naar zoiets als de supermarkt gaan.

Welk museum heb je onlangs bezocht? National History Museum in Londen. Het leek me niet zo, maar eigenlijk was het echt verrassend leuk. Ik had ook graag nog naar TATE Modern gewild, maar daar ben ik helaas niet aan toe gekomen. De volgende keer als ik in Londen ben wil ik daar absoluut langs.

Experimenteer je graag in de keuken? Nee, haha. Ik vind in de keuken staan ook echt helemaal niets, dus dat doe ik het liefste zo min mogelijk.

Hoe belangrijk zijn de vrouwen in je leven? Niet heel erg belangrijk, denk ik. Wel belangrijker dan mannen, maar ja, ik ben opgevoed door alleen mijn moeder en verder waren er ook altijd weinig mannen in mijn leven.

Geef je makkelijk complimentjes? Nee, was het maar zo. Ik wil vaak genoeg naar iemand roepen dat ze leuke schoenen/leuk haar/leuk iets heeft, maar ik durf het nooit. Terwijl ik complimentjes zelf ook leuk vind om te krijgen.

Aan wie kun je een voorbeeld nemen? Ik vind een vrouw als Bibian Mentel zo ontzettend sterk. Iemand die al zo vaak kanker heeft overwonnen en nog steeds vecht en zich niet gewonnen geeft. Dat vind ik zo knap. Zo’n bewondering voor haar.

Wanneer heb je voor het laatst een dag op het strand doorgebracht? Jaren geleden, denk ik. Ik kan het me niet eens herinneren.

Met wie kun je urenlang kletsen over niets bijzonders?
Met de juiste vrienden. En met mensen die snappen waar ik het over heb als het bijvoorbeeld over boeken of schrijven gaat. Mensen die niet meteen de politie bellen als ik de beste methodes wil weten om iemands hart te breken.

Dit waren de tien vragen van deze week. Ook dit keer is het weer een mooie mix. Ik ben inmiddels aangekomen op de laatste twee bladzijdes van het boekje met alle vragen, dus ik ben bijna klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: