Vragen van Flow #207

Vragen van Flow #207

Het is weer een nieuwe week, dus tien nieuwe vragen. Nog een paar weken en dan ben ik echt klaar met alle vragen. Gek idee. Ik moet dan misschien ook iets bedenken als rubriek die elke week terug komt, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten wat. Dus als je ideeen hebt, laat ze achter in een comment!
Op naar de vragen van deze week.

Waarin ben je nog steeds een beetje naïef? 
Ik weet niet echt of ik ooit naïef geweest ben, behalve dan als klein kind. Ik ben eerder het tegenovergestelde en verdenk iedereen ervan een geheime agenda te hebben. Dus ja, je kunt wel zeggen dat ik zo nu en dan overdreven paranoïde ben. 

Draag je sieraden met een speciale herinnering?
Nee. Ik heb eigenlijk ook vrijwel geen sieraden met een speciale herinnering. Maar ik geef ook vrij weinig om sieraden, want ik draag ze niet tot nauwelijks. Vroeger wel vaak oorbellen, maar tegenwoordig eigenlijk ook niet meer. 

Hoe ziet je auto er vanbinnen uit?
Dat zou ik nu ook weleens willen weten. Oftewel: ik heb geen auto, haha. Maar ik denk dat mijn auto er best netjes uit zou zien. Wel wat kruimels, maar geen verpakkingsmateriaal van eten ofzo. Ik zou hem regelmatig opruimen. En natuurlijk heb ik leren bekleding, want ja, een luxe Porsche verdient ook een mooie binnenkant. (In je dromen, Liz, haha).

Heb je de afgelopen vijf jaar nieuwe vrienden gemaakt?
Zeker. Het merendeel van de mensen die ik nu beschouw als meer dan een voorbijganger heb ik de afgelopen vijf jaar ontdekt. Mijn leven is in de laatste jaren op dat gebied een stuk beter geworden. Op andere gebieden minder, maar ook dat hoort bij het leven. 

Wie ben je als niemand kijkt?
Iemand die gekke dansjes in de keuken doet met de mixhaken van de mixer in haar hand en die haar been zo hoog mogelijk probeert op te tillen. Dingen die ik in het openbaar niet doe. Verder ben ik redelijk mezelf als iemand kijkt, op redelijk druk na. Vooral bij onbekenden en grote groepen word ik stil.

Wat is er tegenstrijdig aan jou?
Ik ben een chaoot en een perfectionist. Ik wil alles graag goed en mooi doen, maar tegelijkertijd weet ik niet goed hoe. 

Wanneer verbaasde je jezelf?
Op alle momenten dat ik toch maar mooi iets deed dat heel veel mensen niet durven en ik wel (soms na aandringen). Dat geeft een heerlijk gevoel. 

Leen je makkelijk spullen uit?
No, no, no. Absoluut niet. Ik ben best wel gehecht aan mijn spullen en ik vind het niet prettig als het in handen van andere mensen terechtkomt, ook al weet ik dat ze er goed voor zullen zorgen. Dat voelt absoluut niet prettig. 

Ben je goed terechtgekomen?
Ja, ik vind van wel. Ik denk dat ik het best goed getroffen heb met mijn leven, ook al is het niet perfect. Maar perfectie is maar saai.

Wat is je koosnaam voor je partner?
Niets, aangezien ik geen partner heb, haha. 

En dit waren weer de tien vragen van deze week. Nog maar twee weken en dan ben ik klaar. Wow! Het is toch best snel gegaan.

Leen jij makkelijk spullen uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: