Vragen van Flow #208

Vragen van Flow #208

Vandaag de een na laatste alweer. Dat betekent dat ik totaal 209 blogs heb met beantwoorde vragen. Klinkt als een hoop, haha. Ik ben benieuwd hoeveel bladzijdes het in een boek gaan worden. Als het resultaat af is, deel ik het uiteraard.

Volgende week zullen het 2 vragen zijn. Dat zijn dan de laatste 2 die ik nog moet beantwoorden, maar deze week nog gewoon 10. En vandaag is het ook nog eens Valentijnsdag, al gaan de vragen vandaag niet echt over de liefde. Was wel mooi geweest, maar helaas, haha.

Wie geeft je altijd een goed gevoel?
Sowieso mijn katten. Die zijn (bijna) altijd blij om me te zien en zijn ook bijna altijd lief. Dieren vind ik over het algemeen sowieso leuker dan mensen want ze hebben geen dubbele agenda en dat soort.

Hoe laat je mensen weten dat ze bijzonder voor je zijn?
Goede vraag. Ik zou het niet weten, denk ik. Ik ben sowieso niet echt van het zeggen hoe bijzonder ik iemand vind en ik ga iemand ook niet lopen aaien ofzo. Ik word zelf altijd een beetje verlegen als mensen het wel bij mij doen. Soms neem ik iets voor iemand mee als ik weet dat hij ergens veel van houdt, maar verder dan dat ga ik eigenlijk niet.

Waar ben je het meest tevreden over?
Hoe het op dit moment allemaal gaat. Nee, het is niet perfect, maar dat gaat het ook niet worden. En perfectie is misschien ook wel een beetje saai. Dus ik ben hier wel tevreden mee eigenlijk.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?
Eigenlijk geen idee. Ik heb mezelf wel voor mijn 25ste verjaardag Swarovski-oorbellen gegeven, die vind ik nog steeds mooi. Draag ze vrijwel nooit, omdat ik bang ben ze te verliezen, maar ik vind ze nog steeds mooi.

In wie heb je een blind vertrouwen?
Niemand. Zelfs niet in mezelf. Ik kan iemand niet blind vertrouwen, want ik ben te bang dat mensen mijn vertrouwen beschamen.

Wat voelde als een warm bad?
Sowieso de mensen bij NaNoWriMo in Nederland. Ik voelde me meteen op mijn gemak en was niet ‘die rare die schrijft’. Maar hetzelfde had ik bij de leesclub waar ik bij zit. Ineens was ik niet meer de enige die las, maar een van de vele mensen.

Wat is het spannendste dat je ooit hebt meegemaakt?
Ik denk toch wel die paar dagen in mijn eentje in Londen. Ik vond dat doodeng, maar ik heb het toch maar mooi gedaan. En het viel me zo mee dat ik het waarschijnlijk nog eens ga doen.

Wat is een enorme troost?
Op dit moment kan ik niets bedenken, haha. Maar ik ben niet echt verdrietig nu op het moment van schrijven, dus er is niet echt iets waar ik nu troost bij moet zoeken (gelukkig)

Wat had je nooit van jezelf gedacht dat je het zou kunnen?
Ook die paar dagen in Londen. Ik had nooit verwacht het te kunnen. Maar ook die keren dat ik een soort van in mijn eentje naar Pinkpop ging en met die vreemde mensen. Ook allebei een soort mijlpalen.

Wat zou je vandaag nog veranderen?
Sowieso mijn naam. Die vind ik niet mooi en ga ik ook niet mooi vinden, ben ik bang. Als het niet zoveel kostte had ik het ook allang gedaan. O, en dat je een goede reden nodig hebt die de koning dan moet beoordelen. Denk niet dat mijn reden sterk genoeg is.

Ergens best raar dat hij (of een van de mensen die uit zijn naam werken) kan beslissen of je een andere naam mag krijgen. Zouden we dat niet allemaal voor zich mogen beslissen? Want niemand weet hoe erg een ander echt met zijn naam zit. Een normale naam hoeft niet te betekenen dat iemand er geen problemen mee heeft.

En dit waren dus weer tien vragen. Ook weer een mix zoals altijd, haha.

Wat geeft jou een goed gevoel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: