Vragen van Flow #28

Vragen van Flow #28

Vragen van Flow

Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen?
Zal ik ooit een boek publiceren? Of wordt het meer dan één? En: ben ik gelukkig in de toekomst? Dat zijn dingen waar ik toch wel heel erg benieuwd naar ben. Misschien omdat dit soort vragen me nu lastig vallen en ik er nu geen antwoord op heb. Want ik weet nu niet of het is.

Heb je ooit een stille aanbidder gehad?
Als dat zo was, dan was hij muisstil, want ik weet in elk geval van niets, haha. Wel een goede stille aanbidder zou dat zijn dan.

Ben je actief op internetfora?
Jup, al vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met internet. In het verleden wel een stuk actiever dan nu. Zo ging ik bijvoorbeeld ook altijd naar meetings die georganiseerd worden. Inmiddels doe ik dat eigenlijk nooit meer, forummeetings. Ik ontmoet nog steeds weleens mensen die ik alleen via internet ken. Maar dat zijn meer dingen als boekpresentaties of dingen die om boeken (of schrijven) draaien.

Waar kom je maar niet aan toe?
Harry Potter herlezen. Op de een of andere manier herlees ik maar niet en ik begin ik aan nieuwe boeken. Ook goed natuurlijk, maar ik zou graag nog eens recensies schrijven over die hele serie. En ja, iedereen heeft ze al eens gelezen, maar ik vind het leuk om één van de meest bekende boekenseries van recensies te voorzien.
En nummer twee waar ik maar niet aan toe kom: Twilight uitlezen. Jup, ik heb de serie nooit uitgelezen. Ik ben gestrand in deel 4 en ik heb het boek nooit meer uitgelezen, omdat er zoveel andere boeiende boeken voorbij kwamen. En ik weet allang hoe het afloopt.

Aan welke kant van het bed lig je het liefste?
In het midden. Dat is het fijne van een tweepersoonsbed in je eentje, je kunt zelf bepalen waar in bed je gaat liggen. Ik ga dus altijd in het midden liggen. Soms ook, omdat Pluk in de weg ligt (Fijn joh: katten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: