Vragen van Flow #54

Vragen van Flow #54

Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?

Praktisch en verstandig
Ambitieus en gedisciplineerd
Geduldig en voorzichtig
Grappig en gereserveerd
Pessimistisch
Fatalistisch
Vrekkig
Bron

Dit zouden de kenmerken voor mijn sterrenbeeld Steenbok zijn, maar ik herken me niet in alles. Zo ben ik echt niet geduldig en vrekkig kan ik mezelf ook niet noemen. Peesimistisch is er eentje die wel weer klopt, net als praktisch en verstandig. Dus het is een mix van wel en niet.

Wat kun je maar niet weggooien?
Een paar oude Allstars die ik jaren geleden kocht die ik nog steeds tof vind, maar ik vind het zonde om ze weg te gooien.

Welk gerecht schotel je je gast vaak voor?
Als ik vaak zou koken, zou ik waarschijnlijk vaak pasta pesto voorschotelen. Dan ga ik er vanuit dat de gasten van pasta houden natuurlijk. Verder ben ik niet echt een goede kok, ben ik bang.

Wat is je grootste overwinning?
Niet mijn grootste, maar een van mijn: alleen naar een concert gaan. Het leek me doodeng en de eerste keer was het ook wel een beetje, maar ik vond dat ik het moest doen, omdat ik er anders nooit kom. En soms moet je er niet vanuit gaan dat er altijd mensen zijn, want die zijn er niet. Iedereen heeft tenslotte ook weleens andere dingen te doen of geen geld.

Wat is je droomberoep?
Pff, lastige, want ik zou heel graag schrijver willen zijn, maar ook illustrator (niet dat ik goed kan tekenen) en ik zou graag een boekwinkel willen hebben. Het zijn allemaal droomberoepen, maar zijn allemaal anders. En ik zou ook met muziek mijn geld willen verdienen. (Niet dat ik dat wel kan, maar details). Ik vind kiezen gewoon lastig, denk ik.

Pff, 54 keer al deze blogpost geschreven, dus dat betekent dat ik dit al langer dan een jaar doe en nog steeds heb ik niet alle vragen beantwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: