Vragen van Flow #55

Vragen van Flow #55

Is er een eetcombinatie waar je dol op bent?
Ik vind chocopasta met hele normale biscuitjes – de meest simpele die je kunt bedenken – lekker. Dat doet me een beetje denken aan van die dubbele koeken met chocolade ertussen waar ik als kind dol op was en die ik altijd bij mijn opa en oma kreeg. 

Wanneer kon je wel door de grond zakken?
Toen ik bij een presentatie aan het einde ontdekte dat ik niet de beste broek had aangetrokken voor zoiets, want de rits van mijn broek was een beetje kapot en die was dus opengegaan. Beetje lullig was dat wel. Vooral omdat de lerares het keihard zei voor de hele klas. Jow, dank je. Dat wilde ik nou net horen.

Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Ik word sowieso altijd wel blij als er iets op de radio voorbijkomt van bijvoorbeeld 5 Seconds of Summer of All Time Low of Muse. Dan maakt het niet zoveel uit welk nummer, want ik word er toch wel blij van. Aan specifieke nummers om vrolijk te worden doe ik eigenlijk ook niet.

Wat is je grootste tekortkoming?
Soms vind ik het gewoon moeilijk om mensen te snappen en om te weten wat ze nu wel willen of juist niet. Dat ik niet altijd snap of ik nu iets fout gedaan heb als mensen bot uit de hoek komen of dat ze gewoon een rotdag hebben. Dat vind ik soms heel erg lastig om te bepalen.

Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?
Ik praat veel met die persoon en als diegene een goed idee heeft, zal ik het eerder aannemen dan wanneer het van iemand is die ik niet leuk vind. Maar het is niet zo dat ik een aardig iemand meteen een goed idee vind hebben, dat wisselt per situatie. Verder doe ik niet echt bijzondere dingen als ik iemand aardig vind.

Eén gedachte over “Vragen van Flow #55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge