Vragen van Flow #56

Vragen van Flow #56

Dans je voor de spiegel?
Nee, nooit. Ik vind dat dus echt verschrikkelijk. Nou ja, als ik het zelf doe dan, want bij anderen vind ik het helemaal prima, maar bij mezelf zou ik alleen maar denken: dit ziet er niet uit en dit moet je maar nooit in het openbaar gaan doen.

Waarin ben je anders dan andere mensen?
Dat ik mensen niet altijd goed snap. De meesten hebben toch wel een ingebouwd radartje wat je in bepaalde situaties moet doen en hoe je dan moet reageren, maar dat radartje is bij mij een beetje verstoord.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
Een tijdje terug nog bij mijn moeder. Ik denk dat het in oktober geweest is. Was niet de bedoeling, maar het gebeurde wel. Ik hou er niet van om te huilen bij anderen. Ik vind het vervelend voor die ander, maar ik voel mezelf dan ook zo opgelaten. Soms ook omdat het om iets heel kleins en iets heel stoms is. Dan denk ik altijd: er is veel meer leed in de wereld dan een zere teen.

Met wie breng je het liefste een vrije dag door?
Met vrienden, denk ik. Of anders met mezelf, want ik heb regelmatig een hoop tijd nodig om mezelf op te laden en om weer op adem te komen. Dat lukt niet altijd goed in het dagelijks leven en dus vind ik een dag vrij daar eigenlijk ook wel heerlijk voor.

Hoe ruikt je favoriete parfum?
Zoet en naar bloemen, want ik hou van bloemige parfums. Dat is trouwens DKNY – Fresh Blossom waar het woord ‘bloem’ min of meer zelfs in de naam zit. Maar ik hou ook van geurtjes als Chanel No 5, al draag ik die niet zo heel vaak meer. De laatste tijd ben ik toch meer van de bloemengeurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge