Vragen van Flow #57

Vragen van Flow #57

En nummer 57 alweer. Zoals jullie misschien wel – of niet – opgemerkt hebben, heb ik vorige week overgeslagen. Ik had al een artikel staan en ik vind dit soort blogjes leuk, maar als ik een betere blog heb, dan gaan die voor.

Voel je je weleens buitengesloten?
Ja, ik heb hier helaas best vaak last van en dat vind ik heel vervelend. Want daar voel ik me rot door en dat wil ik niet. Ik voel me er bovendien onzeker door. En ik denk dat ik er geen leuker mens van wordt als ik me buitengesloten voel.

Hoe zie jij de toekomst?
Dat wisselt per dag. De ene dag zie ik het zonnig in en ben ik positief, een dag later zie ik het juist weer somber in. Maar over het algemeen denk ik: we zien het wel. Er is ook niet echt iets anders dat ik eraan kan doen. Soms heb je de toekomst ook gewoon niet in de hand. Je kunt het tot op zekere hoogte beïnvloeden.

Wat vind je van je uiterlijk?
Laat ik zeggen dat ik het er maar mee moet doen. Ik kan er toch niets aan doen en plastische chirurgie vind ik weer zo’n drastische stap. Je kunt deels wat aan je uiterlijk doen met veel geld, dan wel. Maar zo ontevreden ben ik nu ook weer niet.

Neem je vaak het initiatief?
Ja, steeds meer. Vroeger wachtte ik veel meer af, maar tegenwoordig stap ik eerder op dingen af. Misschien komt dat omdat ik ouder word en meer ervaring krijg in het leven? Ik weet het niet, maar ik vind het best apart. Nou ja, het is wel fijn om meer initiatief te tonen, want door de meeste mensen wordt het wel gewaardeerd.

Hoe goed ken je je buren?
Hm, ik ken ze niet heel goed. Maar ik maak ook niet heel vaak praatjes met ze. We pakken pakketjes van ze aan en zij van ons. Soms maken we wel een praatje, maar echt heel goed ken ik ze niet. Mijn moeder praat meestal meer met ze. Ik ken ze oppervlakkig als buren zegmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: