Vragen van Flow #58

Vragen van Flow #58

En nummer 58 alweer, wat betekent dat ik hier alweer langer dan een jaar mee bezig ben. Wat gaat de tijd toch hard zeg. Pff. Ondertussen heb ik trouwens nog steeds niet alle vragen overgetypt, na meer dan een jaar. Woeps. In elk geval zijn hier weer 5 nieuwe, verse vragen met dito antwoorden.

Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Hm, echt goed advies? Ik geloof niet dat ik ooit echt goed advies gehad heb van iemand. Maar als ik dan een goede moet kiezen, kies ik voor twee Disney-quotes: Hakuna matata en Let it go. Hakuna matata omdat zorgen maken meestal zo nutteloos is, want je schiet er niets mee op. Let it go, omdat ik vaker dingen moet laten gaan in plaats van erin te blijven hangen. Ik blijf nogal lang in dingen hangen en zou moeten proberen om dat minder te doen.
Zou je plastische chirurgie voor iets overwegen?
Liposuctie zou ik wel kunnen overwegen. Verder geen idee. Het is niet zo dat ik nou zo tevreden ben, maar ook niet zo ontevreden dat ik daar meteen iets aan zou willen laten doen eigenlijk.
Welke kritiek raakte je het meest?
Pff, ik zou het niet weten eigenlijk. Sorry, ik weet vandaag niet erg veel geloof ik.
Hoe onafhankelijk sta jij in het leven?
Best onafhankelijk. Voor weinig dingen heb ik per se iemand nodig. Het zou wel leuk zijn, dat wel, maar echt nodig hebben niet. Ik ben gewend om naar veel dingen in mijn eentje te gaan en soms is dat ook weleens lekker. Het voordeel van alleen gaan is dat je geen rekening met iemand anders hoeft te houden.
Ben je bang voor iemand die je kent?
Nee, ik geloof van niet *denkt dieper na*. Nee, er is niemand waarvoor ik een beetje of heel erg bang ben.

En dit was hem weer. Dit zijn allemaal vragen waar ik al een tijdje langs gescrolld had en niet zo goed wist wat ik ermee moest doen. En dus heb ik maar besloten om ze dan maar nu te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: