Vragen van Flow #60

Vragen van Flow #60

Weer een nieuwe vragen van Flow. Deze keer is het een mix van serieuze vragen en wat minder serieuze vragen, al passen ze allemaal wel een beetje in hetzelfde thema.

Kun je goed luisteren?
Ik denk dat ik dit best goed kan. In elk geval: Ik hoorde altijd van mensen dat ik goed kon luisteren. Of ik dat nog kan, weet ik niet. Ik hoop het, want volgens mij is het wel een fijne eigenschap die mensen waarderen.

Hoe spontaan ben je?
Niet zo. Ik zou best spontaan willen zijn, maar ik denk dat ik het gewoon niet in me heb of zo, ik weet het niet. Ik ben wel altijd jaloers op mensen bij wie het natuurlijk gaat, mensen die er niet eens over nadenken dat ze het doen, maar het gewoon doen omdat ze zo zijn.

Welke slechte gewoonte heb je?
Ik ben soms een zeur en ik blijf te lang hangen in dingen. Met iets kleins – iemand die tegen me stond te mopperen bijvoorbeeld – kan mijn hele dag verpest zijn en kan ik er de hele dag mee bezig zijn. Ik zou willen dat ik dat wat makkelijker los kon laten. Ook kom ik altijd te vroeg bij dingen en dan ook echt veel te vroeg. Dat is niet per se een slechte eigenschap, maar kost vooral veel tijd.

Waar kun je over doorzeuren?
Eigenlijk sluit deze vraag een beetje aan bij die hierboven. Ik kan over van alles en nog wat doorzeuren, zelfs over hele kleine dingen. Echt een specifiek ding heb ik ook niet, maar eigenljk zou ik het nummer van Let it go van Elsa uit Frozen wat vaker moeten gebruiken. Want het laten gaan is vaak heel goed voor je en dan zorg je er ook nog eens voor dat het de rest van je dag niet verpest.

Hoe houd je het leven spannend?
Door te lezen en te schrijven over de levens van anderen. Over sirenen die niet bij hun eeuwige liefde kunnen zijn, over personages die strijden tegen kwaad en er alles aan proberen te doen om aan de goede kant te blijven. Over jongens en meisjes die geen vertrouwen hebben in de wereld en iemand tegenkomen die onvoorwaardelijk van ze houdt.

De eerste Vragen van Flow in het nieuwe jaar. 🙂

Eén gedachte over “Vragen van Flow #60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: