Vragen van Flow #61

Vragen van Flow #61

Ook deze week beantwoord ik weer vijf verse, nieuwe vragen van Flow. Nope, ik ben er nog steeds niet klaar mee. Dit keer heb ik vragen gepakt die een stuk verder in de lijst staan. Ik doe alles kriskras door elkaar heen, want dat vind ik leuker. Anders is mijn vragenlijst hetzelfde als op elke andere blog en dat is op zich prima, maar daar heb ik geen zin in, dus vandaar.

Welk uitje staat er op de planning?
Sowieso staan er voor dit jaar nog drie concerten op de planning: Eind deze maand ga ik voor de tweede keer naar The 1975, samen met Mariëlle, omdat zij kaartjes heeft gewonnen. Daarnaast gaan we in juni naar Blink-182 en ga ik eind van dit jaar in november in mijn eentje naar Kensington. Dit zijn de uitjes die al vast staan, maar er komt ongetwijfeld nog wel meer bij.

Aard je beter in een dorp of in een stad?
Absoluut een stad. Ik vind dorpjes leuk om een dagje of een paar uur te zijn, maar ik zou er dus nooit willen wonen. Ik vind het veel te kleinschalig en ik zou teveel missen. Officieel woon ik nu ook in een dorp – want geen stadsrechten – maar dit is meer een kleine stad. Zeker als je kijkt naar de winkels en naar onze V&D in het verleden. Ik heb ze kleiner gezien. En hier vind ik het vaak al te klein.

Waar houd je je aan vast in moeilijke tijden?
Aan dit stukje songtekst van 5 Seconds of Summer uit het nummer Jet Black Heart:

Everybody’s got their demons, even wide awake or dreaming. 

Omdat het zo goed omschrijft dat niemand het altijd gemakkelijk heeft, dat iedereen weleens gedoe heeft en dat het voor niemand altijd gemakkelijk is.

Ben je lief voor jezelf?
Nee, best vaak niet, denk ik. Ik denk dat ik mezelf best onderwaardeer en dat ik mezelf soms als minder zie dan anderen, terwijl dat helemaal niet zo is. Want niemand is minder dan een ander. Oké, bijna niemand. Een uitzondering maak ik voor mensen die denken dat ze de levens van ongelovige mensen moeten nemen, dat ze zelf voor God moeten spelen. Maar verder is iedereen gelijk.

Wat houdt vriendschap voor jou in?
Dat je er voor iemand bent, op wat voor moment ook. Dat je alles kwijt kunt en je veilig voelt bij die persoon. Dat je alles kunt vertellen, omdat je weet dat die ander geen oordeel heeft. En dat die ander naar je luistert. En natuurlijk luister ik ook naar die persoon en ben ik er voor die persoon. Want het is niet alleen nemen, maar ook geven.

En dit waren alweer vijf vragen en ik denk dat dit de meest uitgebreide poging is om antwoord te geven van al mijn blogjes hierover, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge