Vragen van Flow #63

Vragen van Flow #63

Weer een nieuwe Vragen van Flow! Dit keer een minder lange dan de vorige twee keren, want ik had dit keer gewoon minder te vertellen.

Zou je weer terug willen naar een leven zonder internet?
Nee, echt niet. Internet is zo gemakkelijk. Als je iemands leeftijd even op wil zoeken, ga je naar een zoekmachine en tik je het in. Wil je een bepaald nummer horen, dan start je Spotify op. Soms denk ik wel dat geen internet mijn hoofd een stukje rustiger zou maken, maar uiteindelijk zou ik echt niet zonder willen.

Heb je dingen op voorraad die je zelf nooit eet of drinkt?
Nee, eigenlijk niet. Ik ben niet zo goed voorbereid op onverwacht bezoek, want alles dat in huis is, vind ik – of mijn moeder – lekker en uiteindelijk gaat dat dus wel op. Als ik iets toch niet eet of drink zou het uiteindelijk ook maar beschimmelen en dat is ook zonde.

Heb je ooit een liefdesbrief geschreven?
Nee, nog nooit voor mezelf. Vast weleens in een verhaal, maar ik denk niet dat dit telt, he? Dus nee, nog nooit gedaan. Ik zou eigenlijk ook geen idee hebben van wat ik erin moest zetten.

Luister je goed naar lichaam?
Nee. Als ik hoofdpijn heb, ga ik niet naar bed, maar neem ik een pijnstiller en blijf ik voor de computer zitten. Als ik een zere voet heb, loop ik gewoon door. Ik negeer mijn lichaam negen van de tien keer en die ene keer is het zo heftig dat ik simpelweg wel moet luisteren.

Wat is je wens voor de mensheid?
Vrede en dan voor iedereen. Geen terroristen die aanslagen plegen, geen mensen die denken dat ze ruzie moeten maken omdat ze in een andere god geloven dan de buurman. Geen gehaat op mensen die van elkaar houden, ook al zijn ze toevallig van hetzelfde geslacht. Of misschien is dit wel simpeler te omschrijven: ik hoop dat mensen eens verdraagzamer naar elkaar worden en dat we elkaar eens echt gaan respecteren om wie we zijn. Niemand is minder dan een ander. Niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge