Vragen van Flow #64

Vragen van Flow #64

Een nieuwe week is een nieuwe Vragen van Flow. 🙂

Heb je vaak geluk?
Nee, volgens mij heb ik best vaak ongeluk. Dingen die anderen wel krijgen en ik niet, zoals kansen. Veel mensen zeggen dat je dat zelf moet doen, dat je dat zelf in de hand hebt, maar dat is maar deels waar, denk ik. Natuurlijk: als je niets doet, gebeurt er ook niets. Maar er zijn ook externe factoren die je zelf simpelweg niet in de hand hebt. Het kan erger, daar ben ik me natuurlijk ook van bewust. Maar er zijn genoeg mensen bij wie alles aan lijkt te komen waaien en dat steekt weleens. 

Waar krijg je energie van?
Als het schrijven bijvoorbeeld goed gaat, als je een dag hebt waarop alles lekker loopt en het allemaal heel vlotjes loopt zonder hobbels op de weg.

Waar dagdroom je graag over?
Wat ik allemaal ga doen als ik rijk en beroemd ben, haha. Of hoe het zou zijn om bijvoorbeeld voor zo’n dertigduizend mensen op te treden, om te laten zien wat je kunt, zoals muzikanten. Of hoe het is als je als beroep alleen maar schrijft en dan gaan schrijven in koffiezaakjes. Ik gok dat ik het zwaar romantiseer, maar daar is op zich niets mis mee, vind ik.

Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
Dat is alweer jaren geleden met Oud & Nieuw. Uiteindelijk ben ik toen wel naar bed gegaan, om 1 uur ‘s middags. Dat zal ook meteen de enige keer geweest zijn, want ik heb mijn slaap hard genoeg nodig. Ik word nogal chagrijnig van te weinig slaap. 

Kijk je vaak achterom?
Ja, ik blijf altijd erg in het verleden hangen en ik vind het ook lastig om dingen los te laten. Ik blijf vaak hangen in dingen en kan ze niet loslaten. Dat zou ik wel willen kunnen.

En dat was weer eentje. Ik twijfel of ik er niet gewoon mee stop, maar ergens vind ik dat ook wel zonde van alle blogjes die ik wel getikt heb. Ik vind het wel grappig dat ik achter dingen gekomen ben die ik helemaal niet van mezelf wist, maar door deze vragen wel. Dus jullie leren niet alleen dingen over mij, maar ikzelf ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge