Vragen van Flow #66

Vragen van Flow #66

Nummer 68 alweer 🙂

Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?
Nee, uiteindelijk niet. Soms is het wel fijn om niet te weten wat de toekomst brengt, want anders zou je alles al weten en zou er totaal geen avontuur meer in het leven schuilen. En soms is een beetje avontuur wel fijn.

Wat had je graag goed willen kunnen?
Gitaar kunnen spelen en lyrics kunnen schrijven. Ik ben zo jaloers op al die artiesten die gitaarspelen alsof het ze totaal geen moeite kost. Natuurlijk is dat onzin, want een talent moet je ook ontwikkelen. Maar het ziet er dan zo eenvoudig uit. Piano lijkt me ook heerlijk om te kunnen spelen trouwens. Maar ik ben niet muzikaal, echt totaal niet. Het lijkt me zo fijn om muziek te kunnen creëren. Ik doe dat wel met letters, maar dat is toch anders, denk ik.

Wie gun je het allerbeste?
Weinig mensen gun ik niets eigenlijk. Ja, dictators, slechte wereldleiders en andere mensen die die het niet zo goed voor hebben met de wereld, maar verder gun ik mensen niets dan goeds. Ik denk dat ik het niet in me heb om mensen echt iets slechts toe te wensen, dus dan gun ik ze iets goeds. Misschien niet per se het allerbeste, maar wel iets goeds.

Kun je makkelijk je fouten toegeven?
Ja, uiteindelijk wel, denk ik. Al vind ik het soms wel best lastig. Het ligt er ook een beetje aan wat voor fout het is en wie het tegen je zegt. Bij sommige mensen schiet ik eerder in de verdediging dan bij anderen.

Ben je graag alleen?
Ik vind het heerlijk om alleen te zijn en dingen voor mezelf te doen. Met anderen vind ik het ook niet erg, maar ik kan mezelf ook heel goed vermaken gelukkig. Als ik een paar dagen met mensen heb doorgebracht wil ik ook echt weer even alleen zijn. Dan is mijn interne batterij leeg en ben ik ook niet leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge