Vragen van Flow #67

Vragen van Flow #67

En weer een nieuwe Vragen van Flow. Ik heb trouwens ook een nieuwe uitgelichte afbeelding. Die andere werd ik een beetje zat en nu ik weer Photoshop heb, kan ik dat soort dingen weer maken. Jeej. *Doet dansje*

Welke emotie beleef je minstens een keer per dag?
Somberheid, denk ik. Ik ben iemand die de hele dag in de emotionele achtbaan zit en vooral tijdens bepaalde periodes. Dan blijft het maar gaan en gaan. En dan is het geen achtbaan die alleen maar omhoog gaat zoals bij Augustus Waters in The Fault in Our Stars (‘I’m only in a roller coaster that only goes up, my friend.’)

Lees je graag voor?
Vroeger wel, maar tegenwoordig niet meer. Ik deed het vroeger wel vooral bij mensen waar ik me op mijn gemak voelde en niet op school of zo. In de klas vond ik het altijd vreselijk om te doen en dan struikelde ik ook over alle woorden, terwijl ik prima kon lezen en daar geen struikelen voor nodig was.

Heb je vaak fantasiegesprekken in je hoofd?
Ja, redelijk vaak. Misschien is dat ook de reden dat ik vaak tegen mezelf klets. En daar schaam ik me soms best voor, want ik doe het overal. Aan de andere kant ‘is het nooit stil hier’ zoals een stagebegeleidster ooit zei over de afdeling waar ik stageliep. Daar deed iedereen het namelijk. Het was er inderdaad ook nooit stil, haha.
Maar ja, ik heb best vaak fantasiegesprekken in mijn hoofd. Vaak zijn het trouwens ook mijn personages. In mijn hoofd schrijf ik soms verder aan het verhaal en de volgende dag kan ik dat dan zo overtypen.

Kun jij tot het graf een geheim bewaren?
Ik denk het wel. Als het een echt belangrijk geheim is dan kan ik dat bewaren en vertel ik het ook niet aan iemand. Een uitzondering is het als iemand bijvoorbeeld in gevaar is of zo. Dan zou ik overwegen om het toch wel te vertellen. Maar anders is je geheim veilig bij mij als je dat wilt

Wat zijn je favoriete craftingmaterialen?
Toch pen en papier, denk ik. Als ik uit alles moest kiezen, dan zou ik daar toch voor gaan. Ik voel me prettig bij pen en papier. Daarbij weet ik zeker dat er dan iets leuks uitkomt. Bij andere materialen ben ik daar nooit zeker van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: