Vragen van Flow #69

Vragen van Flow #69

En weer een nieuwe Vragen van Flow. Dit keer heb ik een paar vragen die de meeste mensen waarschijnlijk al gelezen hebben bij anderen, maar ach. De antwoorden zijn tenslotte bij iedereen anders.

Om welke grappen kun je heel hard lachen?
Ik vind vaak de teksten van RUMAG dus echt heel grappig. Van die flauwe grappen die soms tegen het grove aanzitten. Van die ‘net op het randje’ dingen. En ik hou van de humor van De speld. Bij veel artikelen lig ik helemaal dubbel. Ik hou ook van droge, Britse humor. Zo heb ik in een deuk gelegen bij de film Kingsmen: The secret service. Ik zal niet verklappen hoe en wat, maar er zit een hilarische scene in.

Wat doe je ‘s ochtends als eerste?
Ik beken: ik pak als eerste mijn mobiel. Sowieso om mijn wekker uit te zetten. En om wakker te worden met het vermorzelen van snoepjes, want daar word ik altijd een beetje wakkerder van.

Waar bestaat je ontbijt uit?
Dat kan een bakje yoghurt met muesli en lijnzaad zijn, maar ook bijvoorbeeld vier boterhammen of alleen maar een banaan. Het ligt er gewoon heel erg aan hoeveel zin ik in ontbijt heb. En hoeveel tijd ik heb. Als ik weinig tijd heb, kies ik al snel voor die banaan. Dat is lekker makkelijk. De ene dag word ik trouwens met meer honger wakker dan de andere dag, dus dat verschilt ook al. En soms ontbijt ik helemaal niet. Ik weet dat het slecht is, maar ik wil mezelf ook niet dwingen om te gaan eten.

Ben je een goede voorlezer?
Nee, volgens mij niet. Ik val altijd over woorden heen en raak met ze in de knoop. En na een paar zinnen heb ik altijd het idee: ‘Wat ben ik in vredesnaam aan het doen? Dit lijkt nergens op.’ 

Welke karakatereigenschap zou je graag willen hebben?
Goed zijn in het loslaten van dingen. Dat vind ik nu ontzettend lastig om te doen. Het is niet iets waar ik echt heel goed in ben. Ik denk dat het leven meer relaxed is als je hier goed in bent. Dan maak je je waarschijnlijk ook minder snel druk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: