Vragen van Flow #70

Vragen van Flow #70

Weer een nieuwe Vragen van Flow met vijf vragen!

Wie heb je voor het laatste een kus gegeven?
Een echte kus: mijn ex. En da’s alweer weer even geleden. En anders de kat denk ik. Ik ben niet zo kusserig eigenlijk. In elk geval maar bij een heel beperkt groepje. Zelfde geldt voor knuffels. Dat doe ik maar met heel weinig mensen.

Had je liever anders willen heten?
O, ja. Echt wel. Vroeger vond ik mijn voornaam verschrikkelijk en wilde ik altijd Laura of Roos heten. Inmiddels vind ik mijn voornaam niet meer zo erg, al heb ik hem wel afgekort tot Liz. Maar ik vond hem vooral niet mooi, omdat hij niet bij me past. Soms heb ik bij namen dat ik denk: ‘Ja, jij bent een echte [vul hier een naam in].’ Maar bij mij vind ik dat totaal niet.

Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
Een jaar of negen, denk ik. Ik was best laat in elk geval. De halve klas geloofde al niet meer, maar ik nog wel. En ik weet nog hoe boos ik was toen mijn moeder het vertelde. Ik voelde me gewoon echt bedrogen om het feit dat deze man niet bestond. Of ik was bang dat ik nu geen cadeautjes meer kreeg, dat kan ook. Dat weet ik niet meer, haha.

Wat wil je nog graag koken?

Ik roep al eeuwen dat ik graag nog een keer pompoensoep wil maken. Afgelopen november wilde ik het gaan doen (echt!), maar toen is het toch er niet van gekomen. Inmiddels zijn we maanden verder en nog steeds niet.

Waar besteed je teveel tijd aan?
Aan internet en het daarbijbehorende niets doen. Dan zit ik achter mijn computer, maar zit ik vooral een beetje voor me uit te staren en doe ik niet zoveel. Of ik zoek nutteloze feiten op zoals wanneer het eerste songfestival was. Dingen waar je vooral niets aan hebt. Soms is dat wel fijn, maar vaak is het gewoon teveel, vind ik.

En dit was nummer 70 alweer. Wat dus betekent dat ik het al langer dan een jaar volhou. Bij dit soort dingen is dat best een record voor mij, haha. Ik ben best goed in het volmaken van een dagboek (wel in een paar jaar tijd), maar vragenlijsten vind ik vaak algauw saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge