Vragen van Flow #71

Vragen van Flow #71

Ook dit keer heb ik geprobeerd om een mix van zware onderwerpen te mixen met wat lichtere vragen, al geloof ik dat het deze keer niet echt van die hele zware vragen zijn.

Wat is je favoriete tv-programma?
Ik vind Wie is de mol? altijd erg tof. Dat is trouwens ook een van de weinige tv-shows die ik nog kijk. Ik hou ervan om te gissen wie toch die mol is. Bij het afgelopen seizoen had ik ein-de-lijk eens goed wie die mol is. Meestal zit ik op de winnaar, maar dit keer had ik het goed. Yes! Mijn eerste instinct was dus toch niet goed en gelukkig heb ik dat niet gevolgd en ben ik ook niet geswitcht.

In hoeveel huizen heb je gewoond?
Vier huizen. Als baby woonde ik bij mijn ouders in een huis. Toen die uit elkaar gingen, verhuisden mijn moeder en ik naar een tijdelijk onderkomen. Van daaruit gingen we naar de flat waar we negen jaar gewoond hebben en in mijn huidige huis woon ik inmiddels ook alweer een jaar of twintig (de tijd vliegt)

Ben je verslaafd aan je telefoon?
Ik zou willen dat ik dit niet toe hoefde te geven, maar jup. Ik ben verslaafd. En best erg ook. Ik heb hem eigenlijk altijd in de buurt liggen en als ik ergens heen ga, gaat ‘ie mee. Mocht ik hem vergeten, dan ga ik zeker terug als dat kan.

Hoe laat sta je meestal op?
Ik probeer om tussen 8 en 9 op te staan op maandag tot en met zaterdag. Op zondag mag ik van mezelf uitslapen. Of: als dat niet kan op zondag door plannen, dan doe ik het op maandag. Maar het lukt lang niet altijd, vooral niet in de winter als het buiten lang donker blijft.

Wanneer heb je voor het laatst een dier geaaid?
Gisteravond of vanmorgen en dat is voor 99% zeker Pluk geweest. Die vindt het altijd heel fijn om bij me te slapen en laat dat ook duidelijk merken door aandacht te vragen. Zo van: I’m here, pet me now.

Dit waren de vijf vragen weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge