Vragen van Flow #72

Vragen van Flow #72

En weer vijf nieuwe vragen! Dit zijn vragen die jullie ongetwijfeld al op andere blogs voorbij hebben zien komen, want deze staan vrij vooraan in de lijst 🙂

Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Ik zou willen dat het niet zo was, maar ja, eigenlijk wel. Ik ben altijd bang dat mensen alleen maar lelijke en stomme dingen denken. Zoals wanneer je naar een festival in je eentje gaat. Dan heb ik in mijn hoofd al een idee dat mensen me vriendloos vinden, terwijl dat misschien helemaal niet het geval is. Ik ben erg gevoelig voor de mening van andere mensen.

Wat is je favoriete dagdeel?
Ik hou van de avond. Vooral zomeravonden vind ik heerlijk. Als het rond een uur of tien begint te schemeren, maar het nog wel warm is. Maar de winter op zich ook wel. Heerlijk onder een dekentje wegkruipen met een ronkende rode kater op je schoot en tikkende regen op het raam.

Waarin lijk je op je moeder?
We zien allebei veel, grote, dikke beren op de weg als er iets gedaan of besloten moet worden. Mijn moeder is daarin wel erger dan ik, die ziet een heel bos met beren. En we zijn allebei ontzettend koppig, zij nog een beetje meer dan ik (denk ik)

Op welk seizoen lijk je het meest?
Herfst. Onstuimig, onvoorspelbaar. Het ene moment schijnt de zon, het volgende moment is er storm en mag je alles extra goed vastzetten. Zo is het bij mij ook wel een beetje.

Welk drankje bestel je in een café?
Dat kan van alles zijn. Voor mij ligt het aan mijn mood. Soms heb ik geen zin om te drinken en dan bestel ik iets als thee, cola of water. Als ik wel zin heb om te drinken, kan het een wodka zijn, maar bijvoorbeeld ook een biertje. En in de winter wil chocolademelk met slagroom ook nog wel voorkomen. Ik beslis ook nooit vantevoren wat ik bestel.
Dan wordt het allemaal maar saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: