Vragen van Flow #73

Vragen van Flow #73

Dit keer weer vijf vragen, maar dit keer ook weer vrij vluchtige vragen. Geen vragen die heel diep gaan, maar dat hoeft niet altijd.

Ga je naar de kerk?
Nee, nooit. Vroeger ging ik wel via school, maar dat kwam vooral omdat het vanuit hen ging. Niet omdat ik dat zelf nou zo graag wilde. Ik vond de kerk altijd wel imposant en fascinerend, maar buiten school ging ik nooit. En nu is er niemand die meer naar de kerk wil.

Was je goed op school?
Ik was gemiddeld op school. Niet supergoed, maar goed genoeg. Ik had niet heel veel onvoldoendes en die ik had, waren die voor vakken waar ik gewoon heel slecht in was, zoals Wiskunde en Engels. Maar ik deed ook nooit megaveel voor school. Ik was altijd tevreden met een zes. Ik hoefde geen acht voor de meeste vakken.

Wat is je favoriete ruimte in huis?
Mijn kamer vind ik erg prettig om in te zijn. Dat is echt wel mijn ruimte. Alleen al omdat ik daar alles bij de hand heb en zodat ik geen tien keer hoef te lopen om iets te pakken of dat ik dingen kwijt ben. In deze ruimte weet ik meestal waar alles is.

Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Tien minuten, denk ik. Niet veel langer. Ik hou niet zo van heel lang douchen en het is bovendien niet eens goed voor het milieu. Ik zie het nut niet zo in van heel lang douchen. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik gewoon snel verveeld ben.

Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Ja, ergens wel. Er moet toch een planeet in onze melkweg zijn waar ook leven is? Dat kan niet anders. Er zijn ontiegelijk veel planeten dat we nog maar zo weinig onderzocht hebben. En anders wel in een andere melkweg. Je maakt mij niet wijs dat wij de enige planeet met leven zijn tussen al die anderen. Dat vind ik te bizar om te geloven. Overigens zie ik niet per se het standaard beeld van een alien voor me bij leven op een andere planeet.

En dat waren de vijf vragen weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: