Vragen van Flow #75

Vragen van Flow #75

En weer een nieuw vijftal van Flow-vragen. Ik heb weer mijn best gedaan om een mix te doen van luchtig en wat intensere vragen.

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Dat is toch echt wel mijn tatoeage geweest. Dat was namelijk mijn eerste en dus iets dat ik nog nooit eerder gedaan had. En het was doodeng en ik was stiekem zenuwachtiger dan ik me voordeed, maar het viel honderd procent mee en ik ben nog altijd blij dat ik het gedaan heb, want ben er nu blij mee. En het blijft dus zeker niet bij eentje.

Hoe oud hoop je te worden?
Weet ik niet. Dat is een lastige vraag. Misschien ook omdat het antwoord elke dag kan verschillen. Zeg ik vandaag honderd, dan kan het morgen veertig zijn en overmorgen zestig. Bovendien vind ik dit stiekem ook een gevaarlijke vraag. Alsof je de goden verzoekt en dat vind ik heel onprettig of zo.

Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Waarin niet is eerder de vraag. Ik twijfel bijna elke dag en dat kan over van alles en nog wat gaan. Over mijn blog, over mijn leven, kleding, of ik wel echt kan schrijven. Ik ben echt een twijfelkont en dus doe ik dat elke dag. Vaak doe ik het zo erg dat ik het op papier zet om mijn hoofd op te ruimen.

Kun je goed koken?
Net zo goed als een pinguïn en ik geloof niet dat die bekend staan om hun kookkunsten. Dus nee, ik kan niet goed koken. Ik vind het mega lastig om dingen tegelijkertijd te doen en dan ook nog op het eten te letten. Ik wilde dat ik een culinair talent was, maar nee. Ik kom niet verder dan spaghetti laten aanbranden.

Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Ja, da’s een beetje privé, haha. Ik ben vrij open, maar op mijn site wat minder, want hier kan letterlijk iedereen lezen hoeveel ik erop heb. Niet genoeg, dat weet ik wel. Maar op dit moment genoeg om tevreden mee te zijn.

En dit was hem weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge