Vragen van Flow #77

Vragen van Flow #77

Deze week een mix van wat diepere vragen en luchtige. 🙂

Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?
Nee, totaal niet. Alleen bij mijn moeder heel af en toe en dan nog liever niet. Ik haat het om te huilen in bijzijn van andere mensen, dan voel ik me zo’n zwakkeling. Vroeger deed ik het op school weleens. Helaas te vaak naar mijn zin. Maar blijkbaar vond ik alles zo overweldigend dat ik nogal eens zat te huilen in de kantine. Te genant.

Welk boek heb je voor het laatst gelezen?
Op het moment dat ik dit schrijf – en dat is eerder dan dat dit verschijnt – heb ik als laatste Tweestrijd gelezen. Het laatste boek dat ik uit las was A Court of Wings and Ruin. Dat eerste boek is nog niet uit, maar vind ik matig. Het tweede boek vind ik echter echt supergoed.

Met wie zoende je voor het eerst?
Dat was met T. Jaren geleden op het station van een Brabantse stad waar de grootste kermis van Europa (toch?) is. Op de een of andere manier kom ik altijd uit in Brabant, haha. De relatie was na twee maanden overigens weer over.

Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Ik hou van van die jurken met een strak bovenlijfje en dan zo’n megarok. Die gypsy stijl eigenlijk. En ik vind wit een hele mooie kleur voor een bruidsjurk, maar niet bij mezelf. Zelf zou ik voor zwart of donkerpaars willen gaan, denk ik. Al was het maar omdat wit zo snel vies is en ik mezelf al een pan tomatensoep over mijn jurk zie kwakken, omdat ik zo lekker handig ben. Not.  

Ben je een goede slaper?
Als ik ingeslapen ben, is het goed. Maar eer dat het gebeurd is, duurt meestal wel een tijd. En er zijn periodes dat ik niet zo goed slaap, vooral als ik niet goed in mijn vel zit of als het lang licht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: