Vragen van Flow #79

Vragen van Flow #79

Weer vijf nieuwe vragen in mijn Vragen van Flow-serie. 🙂 Dit keer serieuze vragen of ik bang ben in het donker, maar ook wat voor soort zaak ik zou beginnen als ik het voor het kiezen had.

Wanneer ben je voor het laatste in een pretpark geweest?
Minstens een jaar of tien geleden en dat is waarschijnlijk de Efteling geweest. Ik vind pretparken tof, maar op de een of andere manier kom ik er eigenlijk niet meer sinds ik oud geworden ben. Misschien omdat ik me er te oud voor voel nu.
Ben je bang in het donker?
Nee, inmiddels niet meer. Vroeger wel, ik was altijd bang dat de schaduwen me zouden besluipen zodra ik het licht uit zou doen. Complete onzin natuurlijk, maar vroeger geloofde ik erin. Heeft ook nog best lang geduurd. Inmiddels vind ik donker soms wel fijn, maar niet altijd.
Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Ja, ik weet vrij goed wanneer mensen me liever kwijt dan rijk zijn en dan ga ik liever ook meteen. Soms iets te goed, want ik heb heel snel het gevoel dat ik teveel ben bij mensen en dat is soms weleens vervelend.
Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Ik zou een koffietentje slash boekhandel beginnen. Een plek waar ruimte is om de liefde over verhalen over te brengen, maar waar mensen zich ook thuis voelen alsof het hun eigen huiskamer is. Ik zou het geweldig vinden als mensen daar hun eigen verhalen zouden schrijven, als er ruimte is om mensen hun eigen fantasie te laten werken.
Met wie kun je het best opschieten?
Meerdere mensen. Ik heb niet één specifiek persoon waar ik ‘het best’ mee op kan schieten. Het zijn periodes waarin ik beter met iemand op kan schieten. Soms de ene periode meer dan de ander, dus ik vind deze vraag nogal lastig om te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: