Vragen van Flow #80

Vragen van Flow #80

En weer een nieuw vragenlijstje met antwoorden voor deze week (: Het begint trouwens echt al een mooi archief te worden.

Welke twee dingen kun je niet missen?
Muziek en letters. Vooral dat laatste niet, daarvoor hou ik teveel van letters. Niet alleen de boeken waar ik zo liefdevol over praat, maar ook omdat ik op die manier mezelf kan uiten op papier. Eigenlijk zijn letters een soort van olie voor de motor van mijn leven. God, dit klinkt echt te filosofisch, haha. Maar het is wel zo.
Wat is je laatste ontdekking?
Dat mijn cv te lang was? Nee, eigenlijk heb ik geen idee, haha. Ik zou zo echt niet weten wat mijn laatste ontdekking was.
Wat is in je grootste aankoop geweest?
Toch mijn laptop, die kostte een lieve duit, maar goed, dat wist ik vantevoren. Voor ik het ding kocht. Maar goed, spullen van Apple zijn ook niet heel goedkoop. Is al wel een aantal jaren geleden dat ik hem kocht en ik merk dat hij oud begint te worden.
Waar haal je je nieuws vandaan?
Twitter, nu.nl en ik ben zo’n fossiel die ook nog het nieuws op tv kijkt. Sowieso altijd om zes uur, maar soms ook op andere tijden. Die van zes uur is eigenlijk vaste prik. Nieuws vind ik belangrijk. Ik heb een hele tijd niets gekeken door een overkill aan nieuws toen ik journalistiek deed. Ik las minstens vier kranten op een dag, vier keer het journaal. Op een bepaald moment gaat dat vervelen.
Ben jij onvergetelijk?
Is iemand onvergetelijk? Ik denk het niet. Ik denk dat uiteindelijk iedereen vergeten wordt, ook de idolen. De schrijvers die tig bestsellers schreven, de rocksterren die miljoenen mensen wisten te raken met hun liedjes. Ik denk dat ook zij vergeten worden als de tijd verder verstrijkt. Dus waarom zou ik, een onbekend persoon voor de meeste mensen, dan wel onvergetelijk zijn? Ik ben niet onvergetelijk. Als zij het al niet zijn, dan ik helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: