Vragen van Flow #81

Vragen van Flow #81

En weer een nieuw vijftal vragen van Flow 🙂

Wat ligt er op je nachtkastje?
Op dit moment staat er een lege Starbucks-beker met pennen, ligt mijn dagboek er en mijn e-reader. Soms liggen er nog drie andere notitieboekjes en nog zestig andere boeken op, maar op het moment is het behoorlijk opgeruimd. Misschien scheelt het ook dat ik net heb opgeruimd en alles heb gezet waar het hoort, want 

Wat is jouw humor?
Ik hou van die hele droge humor. Dingen die bijna niet grappig zijn, vind ik stiekem hilarisch. En ik hou van dingen als RUMAG en De Speld. Ik vind die dingen gewoon fucking briljant. Sommige dingen zijn zo mooi gevonden. Bij dat soort dingen moet ik ook vaak mijn lachen inhouden om te voorkomen dat de thee over mijn beeldscherm gaat.

Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Minstens een paar keer in de maand. Ik kan tenslotte niet overal heen fietsen en anders kom ik gewoon niet op plekken, bij gebrek aan een auto en een rijbewijs. Dus ja, ik gebruik het behoorlijk vaak. En soms wekt het nogal wat irritaties op, zoals vertragingen enzo. Maar ik zal het er voorlopig nog mee moeten doen.

Welke kleur overheerst in je kledingkast?
Zwart. Ik weet dat het niet echt een kleur is, maar voor mij is het dat wel. Ik vind zwart gewoon een fijne kleur. Past overal bij, je ziet er niet te snel dingen op – en dat is heel handig als je zo slecht bent in normaal eten als ik, haha. Mijn schoenen zijn vaak overigens wel kleurig.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen?
O, ja, van de week nog. Eigenlijk gebeurt dat bijna dagelijks. En ik vraag me dus af of mensen me zo weinig waard vinden dat men liever geen moeite wil doen of dat het aan mij ligt, dat ik teveel eisen stel. Ik weet niet zo goed welke van de twee het is. Soms neig ik naar twee en andere momenten weer naar nummer een, dus ik heb geen idee. Maar vervelend is het zeker wel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: