Vragen van Flow #85

Vragen van Flow #85

Weer vijf nieuwe vragen voor deze week. Dit keer zijn het allemaal redelijk luchtige vragen, maar dat moet ook weleens kunnen, toch?

Waarom drink je (geen) alcohol?
Ik drink alcohohol om de hele simpele reden dat ik het lekker vind. Ik vind het lekker om af en toe een cocktail, een glas wodka (puur, ja, en dat vinden mensen vaak vreemd) of om een biertje te drinken. Ik drink niet megavaak overigens, want ik hoef mezelf echt niet elk weekend klem te zuipen. Dat is niet zo mijn ding.

Van welke spullen word je blij?
Boeken, pennen, notitieboekjes. Stationary dus eigenlijk. Ik vind het ook heerlijk om die dingen te kopen, al heb ik er meer dan genoeg van en maak ik vast nooit meer al mijn pennen leeg en niet al mijn boekjes vol, maar dat zijn details.

Heb je al naar de wolken gekeken vandaag?
Tijdens mijn werk nog om te kijken of er regen zou gaan vallen, maar het is vandaag eigenlijk zo goed als wolkenloos, dus dan valt er niet zoveel te kijken. Maar ik vind het fijn om naar de wolken te kijken, want <3 wolken.

Welk woord zeg je te vaak?
Of zo. Haha. Lol. Allemaal woorden die ik te vaak zeg en misschien zijn er nog wel meer woorden. Maar hier betrap ik mezelf vaak op dat ik ze veel gebruik en andere mensen valt het ook op. Ik zou ze eens minder vaak moeten gebruiken, maar het is zo’n automatisme geworden dat ik het vaak niet eens merk.

Sta je graag in de spotlights?
Nee, absoluut niet. Ik zou een baan als actrice of zo ook verschrikkelijk vinden. Laat mij maar de serie monteren in plaats van het gezicht ervan zijn. Ik vind het nu al doodeng als mijn manuscript straks een boek is en mensen mijn hoofd aan dat boek koppelen. Als het kon, zou ik het iemand anders laten doen, maar dat vind ik dan weer iets te heftig. Zonde van mijn werk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge