Vragen van Flow #86

Vragen van Flow #86

Nieuwe week, dus vijf nieuwe vragen. Dit keer weer met een fijne zomerse mix. 

Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Vast niet zo lang geleden, want dit kan ik best wel goed. Meestal dan. Soms zit mijn hoofd zo vol dat het alleen maar leger kan worden door iets te doen. Maar op zo’n dag doe ik alleen de dingen die ik leuk vind, niet die moeten. Zonder die dagen zou ik waarschijnlijk een burn-out krijgen, vooral als het ook nog eens lekker druk is in mijn hoofd.

Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Een zesje. Ik ben niet zo van de hoge cijfers aan mezelf geven. Sowieso ben ik niet echt tevreden over mezelf en vind ik mezelf minder dan een ander. Ik weet dat het stom is, maar ik kan er niets aandoen.

Wil jij altijd winnen?
Als ik heel eerlijk ben dan is het antwoord ja. Ik wil graag winnen, maar ik ga niet over lijken en niet megaver om dat ook voor elkaar te krijgen. Ik ben maar tot een zeker punt competitief ingesteld. Als ik weet dat ik makkelijk kan winnen, dan doe ik mee, maar anders niet. Dan voelt het voor mij teveel als falen ofzo, ook al weet ik dat het onzin is.

Op wie ben je boos?
Op alle mensen die denken dat ze onschuldige slachtoffers moeten maken bij dingen waar je plezier zou moeten hebben als concerten. En ik ben boos op al dat geruzie in de wereld om macht. Waar is het voor nodig? Waarom kunnen we niet gewoon die dingen loslaten, maar moeten er doden vallen zodat één iemand wint? Ik snap het ook echt niet gewoon. Boos op al het geweld dat er is en waarbij zoveel slachtoffers vallen.

Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
Humor. Ik hou van humor. Als je niet kunt lachen met iemand, waar is het plezier van? Blijkbaar is dat wat al mijn types met elkaar verbindt: ze hebben humor en houden van een grapje op zijn tijd. Moet niet altijd, want er moet net zo goed serieus gedaan kunnen worden als de situatie daarom vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge