Vragen van Flow #87

Vragen van Flow #87

Een nieuwe vragenlijst. Dit zijn allemaal vragen die ik al een aantal keer voor me uitgeschoven had om het simpele feit dat ik er geen zin in heb. Maar ze moeten toch een keer, dus dan maar nu.

Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Hm, dat is een goede vraag. Deze vraag schuif ik al heel lang voor me uit, omdat ik geen idee heb hoe dat voelt. Ik geloof niet dat ik ooit echt liefdesverdriet gehad hebt. Ik mis iemand sowieso wel dan en denk dan bij elke plek: O, hier deden we dit of dat. Maar verder dan dat ga ik volgens mij niet anders doen dan anders. Misschien huil ik wat meer.

Wat is je droom?
Kunnen meerdere dromen ook? Ik wil een boek uitgeven, maar ik wil ook nog steeds een boekhandel met koffietent en handwerkwinkel waar allemaal toffe dingen georganiseerd worden en waar mensen graag over de vloer kommen. Dat boek komt er wel, maar de boekhandel zie ik er niet gauw komen. Mede omdat je daar ook een flink bedrag zelf voor mee moet nemen en dat heb ik niet. Bij een boek uitgeven is die drempel minder hoog.

Wat is je guilty pleasure?
Een van mijn guilty pleasure is lekker hard meedoen met van die foute nummers waarvan iedereen zegt dat hij ze luistert, maar die iedereen uit het hoofd kent. Daarnaast hou ik wel van die hele foute dansjes zoals de Macarena van jaren geleden. Heerlijk. Dat doe ik wel alleen, niet als ik in een kamer met tig anderen sta.

Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?
Vooral lekker makkelijk. Maar ik vind lang haar ook beter bij me staan dan kort haar. Sommige mensen hebben een goed gezicht voor een kort kapsel, maar ik niet. Ik vind lang haar gewoon mooier.

Wil jij altijd winnen?
Nee, maar ik vind het wel leuk om te winnen. Ik word geen onhebbelijk kreng als ik niet win, maar winnen vind ik wel leuk. Maar er heel veel moeite voor doen? Nah, nee. Ik ben een luie winnaar, want ik wil er nooit al teveel moeite in stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: