Vragen van Flow #88

Vragen van Flow #88

Een nieuwe week, dus weer een nieuwe Vragen van Flow. Ik probeer nog steeds om eerder overgeslagen vragen nu wel te beantwoorden. En ik denk er steeds meer aan om straks, als alle duizend beantwoord zijn, het tot een boekje te verwerken en te laten drukken bij mijn goede vrienden van Lulu (nee, mensen, dit is geen stiekeme spon). Vind ik wel grappig voor in de kast. Uiteraard is dat niet voor verkoop ;-). Ik kan me ook niet voorstellen wie dat zou kopen. Misschien als ik rijk en heel beroemd ben, maar anders niet. Anyway: op naar de vragen!

Welke sieraden draag je dagelijks?
Ik heb een hele tijd een ketting met een plectrum en een turkoois (denk ik, het heeft die kleur) om gehad, maar ik moest op een bepaald moment afdoen en ben hem daarna een beetje vergeten. Dus nu niets meer. Ik vind sieraden heel leuk – hallo, ik heb niet voor niets zo’n vierhonderd paar oorbellen -, maar ik vergeet ze gewoon.

Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Romantische komedies. Die best leuk zijn, maar die net zo leuk zijn op tv als in de bioscoop. Films die ik het persoonlijk niet echt waard vind om geld aan uit te geven. Toen ik nog een bioscoopabonnement had, keek ik deze films wel. Maar toen keek ik van alles en nog wat.

Hoe mild ben jij in je oordeel?
Ik denk dat ik best hard ben, ook al zou ik soms willen dat mensen tegen mij wat milder zijn. En het dan zelf niet doen. Best stom eigenlijk, maar misschien is dat wel menseigen.

Wat heeft je het meeste verdriet gedaan?
Het feit dat mensen je kunnen verraden en dat ze je kunnen laten vallen als een baksteen als er boeiendere mensen voorbij komen. En dan er keer op keer intrappen. Dat heeft me best wat pijn gedaan en doet het soms nog.

Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
Wel één van de dingen, want een ervan was postbode worden. Nu ben ik bezorger en geen bode, maar de verschillen zijn nu ook weer niet zo groot dat het zo anders is. Hopelijk volgend jaar nummer 2: schrijver. Ik verwacht niet dat ik ooit politieagent (met hond) of dolfijnentrainer of tekenaar bij Disney ga worden. En ik denk ook niet dat ik het heel erg vind, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge