vragen van Flow #90

vragen van Flow #90

En weer een nieuwe Vragen van Flow met vijf verschillende soorten vragen. Ook deze heb je misschien al eens op andere blogs gezien.

Waar werd je vroeger blij van?
IJs. Als kind was ik een hele grote fan van het koude goedje en vond ik ijs heerlijk. Verder van tekenen. Nu word ik van allebei trouwens nog steeds blij, al zorgt tekenen soms weleens voor frustratie, omdat het niet wordt zoals het op het plaatje eruit ziet. En zelf bedenken vind ik vaak ook lastig, dus daarom teken ik liever over. Maar ik vond en vind het verder wel fijn om te doen.

In welke outfit voel je je mooi?
Gewoon een zwarte spijkerbroek, zwart bandshirt, gympen. Ik heb niet echt een specifieke outfit waarin ik me echt mooi voel, want dat voel ik me eigenlijk nooit echt.

Hoe geduldig ben je?
Niet, gewoon niet. Ik denk dat er geen ongeduldiger mens bestaat dan ik. Volgens alle dingen over mijn sterrenbeeld, is de Steenbok een heel geduldig persoon, maar dat is duidelijk aan mij voorbijgegaan, want ik ben gewoon niet geduldig. Ik bezit geen geduldig botje in mijn lijf. Soms is dat best weleens onhandig.

Wie is jouw gevallen held?
Ik geloof niet dat de mensen die ik als ‘helden’ zien, gevallen helden zijn. Dus niemand. Maar ik kijk sowieso niet echt heel erg tegen iemand op.

Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Wel als je me wilt chanteren met boeken- en kattenfoto’s, want die staan in overvloed op mijn telefoon. Of dat ik bij verschillende concerten was. Het antwoord is dus: nee. Ik zorg er sowieso wel voor dat die dingen er niet opstaan, want je weet nooit in wiens handen je telefoon kan vallen. Misschien ben ik te paranoide om dit te laten gebeuren.

2 gedachten over “vragen van Flow #90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: