Vragen van Flow #91

Vragen van Flow #91

Vorige week heb ik de Vragen van Flow overgeslagen, want ik vind het artikel dat ik ervoor in de plaats heb gekozen, veel beter. Dit is meer voor mezelf, want het wordt niet heel veel gezellig. Dus als ik iets heb dat net iets interessanter is voor het blog, dan kies ik daarvoor. Maar deze week is ‘ie er weer. 

Wie van je vrienden ken je het langst?
De vrienden die ik nu heb, ken ik ongeveer allemaal even lang, sinds 2014. Ik ken andere mensen wel langer, maar dat zou ik nou niet echt vrienden noemen. Dat zijn meer kennissen. Als je die meetelt, dan ken ik J. het langste, al spreek ik die niet zo vaak. Geen hele namen, want ik kan me voorstellen dat mensen dat niet echt fijn vinden.

Mediteer je graag?
Nee, echt totaal niet. Ik heb het geprobeerd – echt -, maar ik was t na twee minuten wel weer zat. Nu doe ik het heel soms en vooral als mijn hoofd erg vol zit en ik dreig te ontploffen. Dan wil het ook nog weleens helpen. Maar anders niet.

Hoe pep je jezelf op na een rotdag?
Ik denk niet dat ik hier goed in ben, want meestal ga ik met het rotgevoel naar bed. Dus dan zou mijn remedie slapen zijn, denk ik? Loslaten en mezelf weer oppeppen vind ik ontzettend lastig. Heel soms koop ik iets, dat werkt ook weleens. Net als denken aan een kop thee, een koekje, een boek en mijn bed. Maar het wisselt per keer wat kan helpen of dat niets kan helpen.

Wat is je favoriete boek?
Nope. Deze vraag kan en ga ik niet beantwoorden om de doodeenvoudige reden dat ik teveel goede boeken ken. Daarvan kan ik er niet 1 uitkiezen. Dat is alsof je een van je kinderen uit moet kiezen als favoriet. Dat doe je ook niet, dus waarom wel bij boeken? (Ja, ik realiseer me dat dit wel een heel dramatisch antwoord is en neem het vooral niet te serieus)

Met wie whatsapp je het meest?
Eigenlijk vooral in groepsapps en dan is het maar net wie antwoord. Vaak zijn het wel dezelfde mensen die antwoorden. Maar individueel zou ik het zo niet kunnen zeggen.

En dat was hem weer voor deze week. Dit keer waren het dus vooral luchtige vragen.

 

Eén gedachte over “Vragen van Flow #91

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: