Vragen van Flow #92

Vragen van Flow #92

Dit keer werk ik qua vragen keurig de volgorde af om de doodeenvoudige reden dat ik geen zin had om uitgebreid naar andere vragen te zoeken, haha. En nu sla ik in elk geval de meest lastige vragen niet over, daar heb ik nogal eens een handje van. 

Zeg je vaker ja of nee?
Ik denk dat ik uiteindelijk vaker ja zeg, want ik laat nogal eens over me heen lopen. Ik vind nee zeggen gewoon heel moeilijk, vooral op werkgebied.

Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
Weleens op een forum, maar toen had ik in het openbaar over een paar forumleden zitten kletsen, dus tsja, eigen schuld. Had ik het niet in het openbaar moeten doen. Maar dat was waarheid en geen roddel. Verder niet voor zover ik weet. Misschien stiekem achter mijn rug, maar dan heb ik daar in elk geval niets van mee gekregen.

Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
Dan zou ik me inzetten voor andere mensen en dieren. Vrijwilligerswerk doen bij het asiel bijvoorbeeld. Of mensen vrijwillig helpen met het schrijven van een boek of het opzetten van een blog.

Kun je goed autorijden?
Nee, ik kan sowieso niet autorijden. Ik heb nooit in een lesauto gereden laat staan rij-examen gedaan. Ik ben bang dat ik een auto meteen in de prak zou rijden. Ik kan al niet goed fietsen, dus ik heb het vermoeden dat ik het er in een vierwieler niet veel beter vanaf breng. Al is het voordeel dat je niet valt als je tegen de stoeprand aankomt en met de fiets wel. Ik wil wel leren rijden, maar ik heb er op het moment het geld er simpelweg niet voor.

Wil je dat mensen je aardig vinden?
Ja, eigenlijk wel. Ik vind het helemaal niet leuk als mensen me niet moeten, zelfs al vind ik die mensen ook helemaal niet leuk. Zelfs dan wil ik eigenlijk dat het niet wederzijds is. Al is het natuurlijk onzin, want niemand kan door iedereen leuk gevonden worden. Waarom zou ik daarin de uitzondering zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: