Vragen van Flow #93

Vragen van Flow #93

Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?
Ik vind stofzuigen eigenlijk nooit zo heel vervelend, net als afwassen. Ik weet dat veel mensen een hekel hebben aan afwassen, maar soms vind ik het best weleens lekker. En ja, wij doen het nog met de hand, we hebben geen vaatwasser.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen?
Vaak genoeg. Gisteren nog. Ik luchtte mijn hart en met dat ik deed, zei degene tegen wie ik het vertelde: ‘Ik ga nu weg, doei.’ Dat deed best wel pijn en ik was teleurgesteld, omdat diegene (en iedereen) wel bij me uit kan huilen als er iets is.

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?
Niet uit bed hoeven en zelf bepalen wanneer je opstaat. Lekker luieren met een boek of met de laptop en een muziekje dan. Dan op mijn gemakje naar een koffietentje om daar te gaan schrijven.

Ben je trots op jezelf?
Over het algemeen: niet echt. Maar ik ben ook niet echt ontevreden over mezelf. Maar soms ben ik wel tevreden, zoals wanneer ik een mooie pagina in mijn bullet journal gemaakt heb. Dat klinkt misschien heel kinderlijk, maar ach. Het is niet dat iemand er nu last van heeft dat ik dat vind.

Welk nutteloos talent bezit je?
Ik kan mijn neus dichtknijpen zonder dat ik mijn neus echt dichtknijp, maar ik kan ervoor zorgen dat ik niets meer ruik zonder mijn handen te gebruiken. Oké, dat klinkt ontzettend vaag, haha. Sorry, maar ik kan het niet laten zien.

Heb je losse eindjes in je leven?
Ik geloof het niet. Nee, niet echt. Alle draadjes zijn netjes afgehecht.

En dat waren de vragen weer voor deze week. Een mix van wat zwaardere vragen en luchtige vragen. Wat mij betreft de perfecte combinatie. En ja, ik realiseerde me dat het er zes zijn deze keer, maar vandaag heb ik zoiets van; het is niet dat iemand er last van heeft, dus ik laat ze lekker staan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: