Vragen van Flow #95

Vragen van Flow #95

En weer vijf kakelverse vragen die ook nog eens keurig op volgorde zijn. Misschien leer ik het ooit nog weleens om gewoon netjes op volgorde te werken haha.

Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt?
Nee, bijna nooit. Ik vind de tv vaak maar afleidend en geen prettig achtergrondgeluid. Wel als het een andere taal is, al heb je dan kans dat je gauw in die taal gaat schrijven. Of in elk geval; ik wel. Ik moet wel zeggen dat het nogal uitmaakt wat je kijkt. Een natuurdocumentaire is natuurlijk anders dan RTL Boulevard.
Welk oud zeer heb je?
Pff, ik zou het eigenlijk niet weten. Misschien dat mensen me vroeger nogal gauw in de steek leken te laten en dat ik nu liever dingen zelf oplos dan dat ik anderen in vertrouwen neem.
Wat koop je van je laatste tien euro?
Een boek, want ik ga er vanuit dat er geen eten enzo meer van gekocht hoeft te worden. Als dat wel zo is, dan gaat eten toch echt voor, want dat vind ik net iets belangrijker, ook al ben ik een boekenwurm.
Word je snel verliefd?
Nee, totaal niet. Ik vind het ook heel moeilijk om verliefd te worden. Soms denk ik ook weleens: misschien kan ik het gewoon niet, heb ik het niet in me. Ik vind het heel moeilijk om iemand dichtbij te laten, want ik ben dus ontzettend bang om gekwetst te worden en dan zo erg dat ik mijn vertrouwen in de mensheid verlies.
Waar denk je aan voordat je in slaap valt?
Meestal aan hoe mijn verhaal verder moet. Vaak werkt nog even mijmeren over het verhaal ook erg goed om in te slapen en het gebeurt regelmatig dat ik het stuk dat ik halfslapend bedacht heb, ook echt ga gebruiken. Soms niet, want ik weet het niet altijd meer of soms is het meer een los stukje dan dat het echt elkaar opvolgt.

En dit was nummer 95 alweer met een mix van luchtige en wat lastigere vragen. Sommige vond ik dan ook best lastig om in te vullen, haha. Van die dingen waar je niet altijd aan denkt enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge