Vragen van Flow #96

Vragen van Flow #96

En weer vijf nieuwe vragen van Flow. Dit keer zijn het best luchtige vragen.

Hoeveel boeken lees je per jaar?
Vorig jaar las ik er – volgens Goodreads – 191 en totnutoe heb ik er alle vertrouwen in dat dat dit jaar ook gaat lukken. Mijn doel ligt meestal tussen de 100 en 200, dat vind ik mooie aantallen voor mezelf. Anderen zitten wellicht met een opengevallen mond te kijken naar mijn boeken, maar het is per persoon verschillend. Elk boek dat gelezen wordt is mooi.
Google je jezelf?
Nooit. Weleens gedaan en er is niet zoveel te vinden. Ik kies er ook bewust voor om bijnamen te gebruiken, want ik wil mijn offline en online leven gescheiden houden. Een beetje alsof het een ander persoon is, maar niet helemaal.
Welke historische gebeurtenis had je graag met eigen ogen gezien?
Ik vind revoluties altijd heel interessant, maar om dat nu met eigen ogen te willen zien? Het lijkt me geen prettige tijd, dus liever niet. Misschien de eerste man op de maan dan. Dat heeft ook een ontzettende impact gehad op iedereen en is niet bloederig en stinkt ook niet.
Zou je met je vriendinnen kunnen samenwonen?
No way, echt niet. Ik ben bang dat ik me na een dag al kapot erger en dat het niet ten goede komt bij de vriendschap. Andersom denk ik trouwens ook niet dat ze met mij samen zouden willen wonen. Niet omdat ik zo’n vreselijke huisgenoot ben, maar toch. Als huisgenoot heb je een heel andere band dan wanneer je vrienden bent en ik denk dat je dat gescheiden moet houden.
Praat je tegen voorwerpen?
‘Goedemorgen, fiets. Hebben we er een beetje zin in?’ Hij antwoordt alleen nooit terug. Maar ja, ik praat tegen voorwerpen en vooral tegen mijn fiets, maar ook mijn computer krijgt het nogal eens te verduren. Vooral als ‘ie erg vervelend is. En verder van alles en nog wat. Stiekem praat ik gewoon graag tegen mezelf en doe ik alsof ik het tegen voorwerpen heb. Maar niet verder vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: