Vragen van Flow #96

Vragen van Flow #96

Het is weer Vragen van Flow vrijdag. Overigens is de vrijdag daar niet speciaal voor gekozen, maar gewoon toevallig. En ik denk er nu pas aan, haha. Maar ik heb wel vaker van die vage toevalligheden.

Wat is je favoriete dag in de week?
Vrijdag, denk ik. Op de een of andere manier is vrijdag een fijne dag. Eentje waarop er geen vervelende dingen of zo gebeuren. Slaat natuurlijk nergens op, maar zo voelt het wel. Hopelijk geldt het ook voor vandaag, voor deze vrijdag.
Wat is je grootste overwinning?
Alleen naar concerten gaan. Sinds ik dat doe, voel ik me zoveel vrijer en weet ik dat ik niet iemand nodig heb om overal heen te gaan. Nu kan ik zelf kiezen waar ik heen ga en blijf ik niet thuis omdat de ander niet kan, maar ga ik gewoon.
Met welke beroemdheid zou je een dag door willen brengen?
Oef, dat is een lastig, want er zijn meerdere mensen met wie ik weleens een dagje door zou willen brengen. Zo zou ik best met All Time Low of Martin Garrix op het podium willen staan en zien hoe het publiek uit zijn dak gaat op jouw muziek, maar ook wat er voor zo’n show gebeurt.
Maar ik ben ook benieuwd hoe schrijvers als Sarah J. Maas en J.K. Rowling hun dagen vullen. Schrijven ze alleen maar of doen ze ook andere dingen? Schrijven ze van 9 – 5 of ook weleens tot 3 uur ‘s nachts? Nee, ik zou niet kunnen kiezen.
Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?
Nee, dat heb ik nooit echt gehad. Lijkt me ook lastig, want die beroemdheid zul je waarschijnlijk nooit zo dichtbij zien. En de kans is ook groot dat die persoon dat te vaak hoort en denkt: zal wel.
Wat is je droomberoep?
Een eigen boekhandel annex tearoom waar de hele dag schrijvers zitten te schrijven. Ze voelen zich zo thuis dat ze hun schoenen uittrekken en de kat meenemen. Zelf schrijf ik dan natuurlijk tussen de werkzaamheden door mijn bestseller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: